Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele unei sectii de votare din Prahova a lesinat in timpul procesului de vot

Adevărul Adevărul,
Presedintele unei sectii de votare din Prahova a lesinat in timpul procesului de vot

O femeie in varsta de 44 de ani, presedintele unei sectii de votare din comuna prahoveana, a lesinat in timpul procesului de vot. A fost nevoie de interventia unui echipaj de la Ambulanta Prahova. continuă pe Adevărul

Vrancea: Seful unei sectii de votare si loctiitorul sau au demisionat dupa ce s-a descoperit, inainte de vot, ca stampilele aveau urme de tus

Presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din Maicanesti au demisionat, sambata seara, dupa ce s-a constatat ca stampilele care urmau sa fie folosite in procesul electoral prezentau urme de tus, au informat reprezentantii Biroului Electoral Judetean BEJ) Vrancea.

Frauda inainte de vot?Seful unei sectii de votare si loctiitorul sau au demisionat pentru ca stampilele aveau urme de tus

Presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din Maicanesti au demisionat, sambata seara, dupa ce s-a constatat ca stampilele care urmau sa fie folosite in procesul electoral prezentau urme de tus, au informat reprezentantii Biroului Electoral Judetean BEJ) Vrancea.

Incidente la vot - alegeri locale 2020. S-au tras focuri de arma in fata unei sectii de votare

A fost agitatie mare in apropierea unei sectii de votare, dupa ce, in zona, s-au auzitfocuri de arma. Focuri de arma in fata sectiei de votare Un jandarm.

Neglijenta in serviciu la Tulcea. Acuzatii grave la adresa unui memebru al biroului electoral al unei sectii de votare

Duminica, 27 septembrie, poloitistii din Tulcea au demarat o serie de cercetari, in cazul unui membru al biroului electoral al unei sectii de votare. Barbatul este acuzat de savarsirea infractiunii de ne.

Bataie intre sotia primarului si o alta alegatoare, in fata unei sectii de votare din Caras-Severin Coada la votare in comuna Zorletu Mare era de aproximativ 400 de persoane, la primele ore (VIDEO)

Zorlentu Mare este comuna din Caras-Severin in care, la fiecare rand de alegeri, Politia Romana disloca forte suplimentare. Prin urmare, nici anul acesta nu face exceptie. La alegerile locale de.

Asalt la poarta unei sectii de votare din Suceava. Alegatorii spun ca s-au adunat ca sa dea jos primarul

Zeci de romi din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, judetul Suceava, s-au mobilizat si s-au prezentat la urne, duminica, 27 septembrie, hotarati sa-l schimbe pe primarul in functie. Pentru ca procesul electoral sa nu fie perturbat, la fata locului s-au deplasat atat politisti, cat si jandarmi.

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020: Sesizari privind turismul electoral, la mai multe sectii de votare din tara

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, a anuntat incidentele de la sectiile de votare din tara, intalnite pana la ora 12:00.

FOTO Coada la unele sectii de votare din Capitala Timpul de asteptare poate fi mai mare din cauza normelor sanitare

La unele sectii de votare pentru alegerile locale oamenii stau la rand sa voteze, in conditiile masurilor stricte generate de pandemie, care implica accesul unui numar limitat de oameni in sectiile de votare. Sectiile de votare se inchid la ora 21.

Plangere depusa de primarul Sectorului 4. Daniel Baluta reclama ca in perimetrul unei sectii de votare inca se afla materiale electorale cu Nicusor Dan. Edilul a cerut si dezinfectarea corespunzatoare a sectiei (FOTO, VIDEO)

Daniel Baluta, primarul in functie de la Sectorul 4 al Capitalei, a inaintat o plangere catre Biroul Electoral al Sectiei de votare de la Scoala nr. 97, reclamand ca in perimetrul sectiei se afla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )