Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reactia presedintelui Ungariei dupa violentele de la Valea Uzului

Adevărul Adevărul,
Reactia presedintelui Ungariei dupa violentele de la Valea Uzului

Presedintele Ungariei, Janos ader, a declarat, sambata, la Sumuleu Ciuc, ca tot ceea ce s-a intamplat in cimitirul militar din Valea Uzului a fost profanare, a fost ilegal, incalcand un acord international, si a fost si profund imoral, transmite MTI. continuă pe Adevărul

PMP solicita interventia presedintelui Iohannis pe tema Valea Uzului: Reprezinta o problema de securitate nationala, si una chiar foarte grava, implicarea Ungariei in acest conflict

Partidul Miscarea Populara solicita interventia presedintelui Klaus Iohannis pe tema conflictului de la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului. UDMR si-a atins obiectivul, comandat de Budapesta, cu .

Dancila, somata de Guvernul Ungariei: cat ne va costa scandalul de la cimitirul din Valea Uzului

Tot ce este rau in relatia dintre romanii si ungurii din Transilvania a iesit ieri seara la iveala, in scandalul de la cimitirul din Valea Uzului. Daca ai trait pentru o clipa cu impresia ca ducem lipsa de extremism politic si nationalism, inseamna ca nu ai vazut cum au deviat evenimentele de joi seara de [] .

Presedintele Ungariei, acuzatii grave dupa scandalul de la Valea Uzului

Presedintele Ungariei, Janos Ader, a apreciat ca incidentul de joi, de la cimitirul militar din Valea Uzului, este blasfemiator, contrar legislatiei acordurilor internationale, si totodata profund imoral,.

Kelemen Hunor, atac dur dupa incidentele de la Valea Uzului: Romania si-a aratat fata adevarata

Atac fara precedent al liderului UDMR, Kelemen Hunor, dupa incidentele de ieri seara de la Valea Uzului. Romania si-a aratat fata adevarata, spune liderul UDMR, care califica incidentele drept,.

Jandarmeria a deschis un dosar penal, dupa evenimentele de la Valea Uzului

In legatura cu evenimentele de la cimitirul din Valea Uzului din data de 06 iunie a. c. , Centrul de informare publica al Jandarmeriei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele: Jandarmeria Romana a.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa ce Romania a ratat locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota, cu regret, de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru intervalul 2020 - .

Reactia presedintelui Iohannis dupa ce Romania nu a fost votata membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Klaus Iohannis si-a exprimat regretul dupa ce Romania a pierdut locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Seful statului a precizat ca Romania ar fi castigat voturile membrilor Consiliului de Securitate al ONU daca n-ar fi ales sa mute ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Incidente in Valea Uzului: Zeci de romani au intrat cu forta in Cimitirul eroilor, pazit de membri ai comunitatii maghiare, care au vrut sa interzica accesul acestora / Reactia UDMR si a presedintelui CNCD (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Asztalos Csaba, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a declarat, pentru B1 TV, ca toata problema de la Valea Uzului a pornit de la faptul ca Primaria Darmanesti a amplasat.

Presedintele Ungariei intervine in scandalul de la Valea Uzului: Ceea ce s-a intamplat e abuziv, ilegal si imoral. Janos ader propune un cimitir separat pentru eroii romani (VIDEO)

Prezent la Sumuleu Ciuc unde a participat la ceremoniil dedicate Rusaliilor catolice, presedintele Ungariei, Janos ader, a facut mai multe declaratii privind scandalul din jurul Cimitirului Eroilor din Valea.

Presedintele ungar, despre ce s-a intamplat in Valea Uzului: Nu este un act demn de o tara europeana

Presedintele Ungariei, Janos ader, a declarat, referitor la incidentele din Valea Uzului, ca tot ce s-a intamplat in cimitirul militar a fost profanare, a fost ilegal, incalcandu-se un acord international, si a fost si profund imoral, potrivit MTI, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )