Libnet.ro
UNICEF

20:00

Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Antena3 Antena3,
Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre relatia sa cu criminalul. Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de. continuă pe Antena3

Paznicul personal al cuplului Ceausescu, dezvaluiri despre fuga dictatorilor si atentatul la viata tovarasei: Daca facea asta, poate ca nu l-ar mai fi impuscat

Florin Marinescu, paznicul personal al cuplului Ceausescu, a facut dezvaluiri despre fuga dictatorilor si atentatul la viata tovarasei. Actualul profesor de arte martiale a asistat la momente despre care nu multi stiu, astfel ca a adunat povesti pe care acum le-a dat mai departe. Paznicul personal al cuplului Ceausescu, dezvaluiri despre fuga dictatorilor Fosta garda .

Dezvaluiri socante despre fiica lui Gheorghe Dinca: Ce s-ar fi aflat la petrecerile organizate pe domeniul sau de vanatoare

Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, barbatul acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melenu, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian, acuzat ca a facut trafic.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Informatii in exclusivitate despre politistul care a smuls marturia lui Gheorghe Dinca

Informatii in exclusivitate despre politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele comise. Acesta se numeste Daniel Barbu, are 35 de ani si este sef de birou in cadrul Politiei.

Peste 40 de pete de sange, descoperite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce spun surse din ancheta despre provenienta lor (VIDEO)

Detalii tot mai socante apar in cazul de la Caracal! Peste 40 de pete de sange au fost descoperite in casa lui Gheorghe Dinca, relateaza B1TV. Unele dintre ele apartin Luizei Melencu, spun surse din ancheta.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Noi fragmente osoase, gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, la Caracal. Criminalul era de fata. Ce a urmat

Noi fragmente osoase gasite in curtea criminalului de la Caracal! Acestea se aflau exact in locurile preconizate de catre oamenii legii. Dovezile vor fi trimise la expertiza, atfel ca specialistii sa ofere concluzia corecta, dar, pana atunci, politistii au niste banuieli. Care preconizeaza oamenii legii? Noi fragmente osoase au fost gasite in curtea lui Dinca .

Lovitura de teatru. Ginerele lui Gheorghe Dinca, dosar penal in Romania

In Arad se afla un domeniu de vanatoare de 2. 500 de hectare administrat de fiica lui Gheorghe Dinca. Activitatile desfasurate pe acest domeniu par sa fie destinate exclusiv italienilor, potent.

Sangele Luizei a fost gasit in casa lui Gheorghe Dinca

In casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au gasit mai multe pete de sange, atat pe noptiera cat si pe canapea. Sangele gasit ar apartine Luizei, aceasta fiind prima dovada a faptului ca Luiza Melencu a.

Cine este politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal

Politistul care a reusit sa se apropie de Gheorghe Dinca si sa obtina confesiunea crimelor este Daniel Barbu, un subcomisar in varsta de 35 de ani, care provine din Caracal, dar care n-a lucrat niciodata ca politist aici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )