Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pretentiile celebrei Bonnie Tyler pentru concertul din Bucuresti: cine la restaurante de lux, piscina si solar

Adevărul Adevărul,
Pretentiile celebrei Bonnie Tyler pentru concertul din Bucuresti: cine la restaurante de lux, piscina si solar

Bonnie Tyler Smokie, legendele muzicii anilor 70-80, concerteaza luni, 13 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Printre numeroaele pretentii ale cantaretei britanice de origine galeza se numara accesul la piscina si la solarul puse la dispozitie de hotelul de cinci stele in care aceasta se va caza pe perioada sederii sale la Bucuresti, precum si preparate culinare cu ton si carne de vita. continuă pe Adevărul

Edili din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Edilii din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Prezidentiabilul ACL s-a mutat in cel mai luxos cartier din Bucuresti. Klaus Iohannis, fotografiat intr-un imobil de un milion si jumatate de euro din Primaverii

In plina campanie electorala, Klaus Iohannis s-a mutat in cartierul de lux Primaverii din Bucuresti. Proprietar a sapte case in Sibiu, liberalul s-a mutat acum intr-un imobil de un milion si jumatate de euro,.

Filologul francez Bernard Cerquiglini, Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti va acorda distinctia de Doctor Honoris Causa filologului francez Bernard Cerquiglini, Rectorul Agentiei Universitare a Francofoniei.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

BVB si EY au promovat piata AeRO catre antreprenorii din Bucuresti si Cluj

Bursa de Valori Bucuresti BVB) si EY Romania fost Ernst Young) au organizat doua conferinte, una la Bucuresti si una la Cluj-Napoca, pentru promovarea in randul antreprenorilor a avantajelor listarii si finantarii prin intermediul bursei.

ACL sesizeaza Curtea de Conturi pentru lucrarile din Piata Charles de Gaulle

ACL Bucuresti a sesizat, vineri, Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile din Piata Charles de Gaulle, solicitand efectuarea unui control la Primaria Capitalei pentru a verifica legalitatea acestora, a anuntat purtatorul de cuvant al ACL Bucuresti,.

Aeroporturile din Bucuresti, trafic crescut cu 7,5% in primele 8 luni

Cele doua aeroporturi din Capitala au inregistrat in primele opt luni ale anului un trafic de 5,5 milioane de pasageri, in crestere cu 7,5% fata de anul trecut, a precizat joi Valentin Iordache, director de comunicare si relatii publice la Compania.

Orange analizeaza posibilitatea unui IPO pentru activele din Africa si Orientul Mijlociu

Grupul francez Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, analizeaza posibilitatea separarii de activele sale din Africa prin intermediul unei oferte publice initiale IPO), in ideea de a strange fonduri prin care sa-si extinda activitatile din Europa, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Bute a inceput pregatirea pentru meciul din decembrie

Lucian Bute este in cantonament in Filipine. Acolo, boxerul roman se pregateste pentru meciul cu Roberto Bolonti, din luna decembrie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )