Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, astazi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Happy Channel a inregistrat cea mai mare cota de piata in Whole Day, din 2006 pana in prezent

Happy Channel, post al Intact Media Group destinat publicului feminin cu varste cuprinse intre 18 49 de ani, a inregistrat ieri, 5 iunie, cea mai mare cota de piata din istoria postului, dar.

Romania, cea mai mare scadere din UE a productivitatii resurselor in ultimii sase ani

Romania a consemnat, in 2015 comparativ cu 2010, cea mai mare scadere a productivitatii resurselor minus 35,8%),din Uniunea Europeana motivul principal fiind majorarea consumului intern de materii prime, potrivit datelor publicate astazi de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila, informeaza ANM, potrivit Mediafax. Prognoza METEO.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare valoare a daunei medii

Judetele in care se inregistreaza cea mai mare valoare a daunei medii sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unei analize realizate la solicitarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), data marti publicitatii.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare medie a daunei pe RCA

Primele trei judete in ce priveste valoarea daunei medii pe RCA sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Milliman, comandat de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Titlurile BVB, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat cu 13,22%, in perioada 24 iunie - 1 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Cea mai mare Biserica ortodoxa, de acord cu violenta asupra copiilor: Biblia tolereaza folosirea de pedepse corporale cu dragoste si chibzuiala

Anunt socant facut de Biserica Ortodoxa Rusa! Preotii nu sunt de acord cu o legea care incearca sa previna violentele comise asupra copiilor, anuntand ca aceasta ar incalca Sfanta.

Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Pretul alimentelor, la nivel mondial, a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii patru ani, in luna iunie. Principala cauza este o majorare semnificativa a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

Scandal urias la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cel mai mare din Moldova: operatiile au reusit, trei pacienti au murit, intr-o luna, infectati in saloane

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a intrat in vizorul Ministerului Sanatatii, dupa ce trei pacienti operati in diferite clinici chirurgicale au facut infectii nosocomiale cu Clostridium difficile si au murit in luna iunie, dupa mai multe zile de spitalizare. Tragediile s-au produs desi oamenii ajunsesera in spital cu afectiuni care nu le puneau in pericol viata, operatiile prin care trecusera fiind considerate reusite.

VIDEO China termina constructia celui mai mare radiotelescop din lume

Intr-o regiune muntoasa izolata din China se termina instalarea celui mai mare radiotelescop din lume care va incepe curand testele si in septembrie va fi complet operational. S-a lucrat cinci ani la proiectul care a costat 180 milioane dolari. China vrea sa devina o forta in stiinta, vrea sa construiasca o statie spatiala si sa trimita un om pe Luna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )