Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc. continuă pe Ziarul Bursa

Cum poate fi atins cel mai inalt nivel de excelenta in managementul de proiecte

Doua proiecte realizate de o echipa de profesori, cercetatori romani si specialisti IT din Romania au intrat in finala competitiei International Project Excellence Awards organizate de International Project Management Association IPMA). SIVECO Romania este dublu finalista in cadrul competitiei IPMA, la categoria Project Excellence in Medium-Sized Projects, pentru ambele proiecte inscrise in concurs: Continut multidisciplinar pentru invatarea colaborativa pentru liceele din Romania Multitouch si Dezvoltarea de continut educational multimedia interactiv pentru sistemul educational din Kazakhstan.

MSI GS70, cel mai subtire si mai usor notebook de gaming din lume

Nu a durat mult si se pare ca si notebook-urile de gaming, precum MSI GS70, au ajuns sa fie promovate pe baza de superlative. E simplu. In momentul in care comercializezi cel mai subtire notebook sau cel mai usor notebook, acesta pleaca mult mai usor de pe rafturi. Pornind de la acest principiu nu foarte complicat, MSI a anuntat GS70, cel mai usor si subtire sistem portabil de gaming, cu diagonala de 17 inci. Construit special cu scopul de a [].

Drumul spre grupele Ligii Campionilor: Steaua va juca cu cel mai greu adversar, Legia Varsovia

Steaua Bucuresti nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru dubla decisiva ce duce in grupele Ligii Campionilor. Bucurestenii au picat cu cel mai greu adversar, polonezii de la Legia Varsovia. Primul meci va avea.

Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single Hide

Hide este diferita ca stil fata de Silence si Me Over You printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice. Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu. Piesa Hide Like Stars) este coloana sonora a verii mele, plina .

HOT! Un milion de oameni alaturi de El Proyecto si Dana Nalbaru, in cel mai nou clip al trupei!

Dupa Ella Bella single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul pentru piesa No Matter What, Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza alaturi de Dana Nalbaru videoclipul single-ului Un million. Visele sunt cele care ne motiveaza si ne dau energia pentru a le realiza, dar numai daca avem incredere in ele.

Faze Tari: Muscat de rechin, atacat de serpi, lovit de fulger. Iata-l pe cel mai ghinionist om din lume; Un pusti si-a intrerupt parintii in timp ce faceau sex in parc; Exista o casa pe care o poti cumpara cu doar cativa dolari. Vezi unde este acest loc

Experimentul care te va da pe spate! Toarna Cola intr-un pahar si sucul inghetata pe loc! Cum e posibil. Nu o sa ne credeti ca este. Cel mai stupid accident aviatic a avut loc in Indonezia! Nici nu-ti trece prin cap ce a lovit aparatul de zbor. Un avion indonezian cu 110.

Cat de sigure sunt pensiile private? Un magnat bulgar a sustras 50 mil. euro din cel mai mare fond

Magnatul bulgar Ivo Prokopiev a sustras pana la 100 de milioane de leva 50 milioane euro) din cel mai mare fond privat de pensii din Bulgaria, Doverie, potrivit Comisiei de Supraveghere Financiara din aceasta tara, transmite Novinite, preluat de.

BOMBA in fotbalul rusesc. Cel mai bogat club isi vinde vedetele si taie bugetul!.

Anji Mahacikala, cel mai bogat club de fotbal din Rusia si unul dintre pretendentii la titlu, are probleme financiare dupa ce patronul, miliardarul rus Suleiman Kerimov a decis sa reduca drastic fondurile echipei. Kerimov a luat decizia de a reduce bugetul echipei, de la circa 200 milioane euro, cat era anuntat initial, la sub 55. De asemeni conducerea clubului va renunta la serviciile unor vedete cu salarii colosale, precum Samuel Etoo care castiga 20 milioane euro pe sezon) sau .

Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )