Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single Hide

Devorator Monden Devorator Monden,
Lucia a lansat videoclipul pentru cel mai recent single Hide

Hide este diferita ca stil fata de Silence si Me Over You printr-o abordare mai optimista si o nota mai pozitiva a versurilor si liniei melodice. Videoclipul a fost filmat in luna iunie in Mogosoaia si la Snagov, regizor si DoP fiind Bogdan Daragiu. Piesa Hide Like Stars) este coloana sonora a verii mele, plina . continuă pe Devorator Monden

Jason Derulo si 2 Chainz au lansat videoclipul piesei Talk Dirty!

Dans, culoare si multe domnisoare sexy! Cam asa s-ar putea descrie videoclipul celui mai nou single al tanarului cantaret. Talk Dirty este cel de-al doilea single extras de pe albumul Tattoos care va fi lansat pe 24 septembrie. Piesa este o colaborare cu rapperul 2 Chainz. In videoclip, Jason Derulo isi incanta fanele nu numai .

Big Time Rush au lansat videoclipul piesei We Are!

Noul single este extras de pe cel de-al treilea album al baietilor, intitulat 24/Seven. Piesa a aparut in sezonul patru al sitcomului Big Time Rush, produs de Nickelodeon, in care apar membrii formatiei. In cadrul videoclipului piesei, Logan Henderson, James Maslow, Kendall Schmidt si Carlos Pena Jr. sunt vazuti facand tot felul de nebunii, cum .

Ladies Code au lansat videoclipul piesei Hate You!

Formatia sud-coreeana isi incanta fanii cu un nou single care beneficiaza si de un videoclip. Hate You nu a fost inclusa pe EP-ul CODE01, lansat anul acesta pe 7 mai, piesa fiind primul single digital al formatiei. Pe de-o parte colorat, pe de-o parte creepy. Cam asa s-ar descrie videoclipul piesei in cadrul caruia cele .

2NE1 au lansat videoclipul piesei Do You Love Me!

Dupa o perioada in care fetele si-au tinut fanii in asteptare cu teasere si videoclipuri prezentand coregrafia piesei, iata ca CL, Bom, Dara si Minzy au lansat videoclipul celui mai nou single. Videoclipul le infatiseaza pe fete distrandu-se in camerele lor sau dand o petrecere pe cinste la piscina alaturi de prieteni. Un videoclip colorat, .

30 Seconds to Mars au lansat videoclipul piesei Do Or Die!

Piesa, scrisa de catre Jared Leto, solistul formatiei, face parte de pe ultimul material de studio al baietilor, intitulat Love Lust Faith + Dreams. Pentru acest single, Jared Leto si colegii sai au filmat si un videoclip care a avut premiera pe contul de Youtube al formatiei pe 5 august. Videoclipul, care dureaza putin peste .

HOT! Un milion de oameni alaturi de El Proyecto si Dana Nalbaru, in cel mai nou clip al trupei!

Dupa Ella Bella single-ul lor de debut si colaborarea cu trupa Proconsul pentru piesa No Matter What, Andy, Liviu si Diego aka El Proyecto lanseaza alaturi de Dana Nalbaru videoclipul single-ului Un million. Visele sunt cele care ne motiveaza si ne dau energia pentru a le realiza, dar numai daca avem incredere in ele.

Amna a lansat videoclipul piesei La La Like It

Dupa ce a cucerit marea majoritate a continentelor lumii pornind chiar din Bucuresti, Romania, Amna lanseaza astazi un nou videoclip extrem de fierbinte, potrivit perfect pentru vremea incendiara de afara La La Like It. Videoclipul La La Like It a fost regizat de Florin Botea si este prima colaborare dintre cei doi. Mare iubitoare .

Drumul spre grupele Ligii Campionilor: Steaua va juca cu cel mai greu adversar, Legia Varsovia

Steaua Bucuresti nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru dubla decisiva ce duce in grupele Ligii Campionilor. Bucurestenii au picat cu cel mai greu adversar, polonezii de la Legia Varsovia. Primul meci va avea.

MSI GS70, cel mai subtire si mai usor notebook de gaming din lume

Nu a durat mult si se pare ca si notebook-urile de gaming, precum MSI GS70, au ajuns sa fie promovate pe baza de superlative. E simplu. In momentul in care comercializezi cel mai subtire notebook sau cel mai usor notebook, acesta pleaca mult mai usor de pe rafturi. Pornind de la acest principiu nu foarte complicat, MSI a anuntat GS70, cel mai usor si subtire sistem portabil de gaming, cu diagonala de 17 inci. Construit special cu scopul de a [].

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )