Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pretul petrolului, la maximul ultimilor doi ani, pe fondul tensiunilor din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului, la maximul ultimilor doi ani, pe fondul tensiunilor din Siria

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Tensiunile din Siria imping pretul petrolului la maximul ultimilor doi ani

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata din Statele Unite ale Americii, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, ajungand astfel la nivelul maxim al ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi atacata, potrivit Bloomberg.

Pretul petrolului incheie saptamana la maximul ultimilor doi ani

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va sprijini Siria daca va fi.

Pretul petrolului CRESTE, pe fondul tensiunilor intre puterile mondiale

Pretul petrolului a urcat puternic pe piata SUA, cu 2%, la 110,5 dolari pe baril, maximul ultimilor doi ani, dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, ca Rusia va s.

Ministrul Doina Pana: in doi ani se va vedea in buzunarul omului de rand ca suntem pe drumul cel bun

In cadrul unei conferinte de presa, ministrul pentru Dialog Social, Doina Pana a vorbit despre situatia economica a Romaniei, sustinand ca cifrele de la nivel macro arata ca suntem pe drumul cel bun, acest lucru urmand sa se vada in cel mult doi ani si in buzunarul omului de rand.

DOI ani de inchisoare pentru omul de afaceri Daniel Vasile Taifas. ...

Daniel Vasile Taifas, trimis in judecata dupa ce i-a dat mita sefului DNA Slobozia un Audi A4, doua masini de piatra si 10 arbori tuia, a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la doi ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la competul de cinci judecatori al ICCJ. Afaceristul a fost condamnat pentru dare de mita in forma continuata doua acte materiale) si favorizarea infractorului. Alaturi de el, a instanta suprema a .

Business Report: Romania, in criza continua: economia se taraie de doi ani in jurul lui zero; SIF-urile s-ar putea implica in salvarea Oltchim; Cine sunt regii locuintelor din Romania; Inaugurarea tronsonului de autostrada Orastie-Sebes, amanata din nou

Functionarii de la Agricultura mai trag o palma fermierilor. Piata funciara se va liberaliza de la 1 ianuarie 2014, cand si strainii persoane fizice vor putea. August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro. ua si mai bine decat atat August a fost, pentru afacerile din zona euro.

August - cea mai buna luna din ultimii doi ani pentru companiile din zona euro

August a fost, pentru afacerile din zona euro, cea mai buna luna din ultimii doi ani, comenzile avansand pentru prima data de la jumatatea anului 2011, potrivit unor date statistice ale Eurostat, citate de presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )