Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

B1 B1,
Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

Preturile apartamentelor din Romania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii ani, cu tarife medii in luna august de 967 euro/metru patrat, ceea ce reprezinta o scadere de 0,8% fata de luna iulie, se arata. continuă pe B1

PSA Peugeot Citroen, in cadere libera pe bursa din Franta. Actiunile companiei ating cel mai scazut nivel din ultimii 26 de ani

PSA Peugeot Citroen, al doilea cel mai mare producator de automobile din Europa, va fi scos de pe lista indicelui bursier CAC 40 al marilor companii listate in Franta, dupa ce actiunile sale au scazut cu peste 60%.

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

Clasamentul International al Universitatilor 2012: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 700 mondial

Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012. Este vorba despre Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, care se afla in Top 700 la nivel mondial. Vezi in articol care sunt primele 10 universitati din lume si care sunt criteriile care stau la baza Top 700.

Raport RBL: Ministerul Transporturilor cel mai corupt

Fundatia Romania Business Leader's au publicat un raport de evaluare a performantei principalelor autoritati publice din Romania. Potrivit datelor de aici atat in ceea ce priveste atat Guvernul, cat si autoritatile locale rezultatele au fost foarte slabe.

Sorana Cirstea in topul jucatoarelor din Romania

Primul clasament WTA dat publicitatii dupa US Open o regaseste pe Sorana Cirstea pe locul 32, cel mai bun ocupat de o jucatoare din tara noastra in ierarhia mondiala.

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Cel mai puternic om dintr-un stat din Europa, implicat intr-un scandal urias. Ce a incercat sa faca cu averea sa

Cel mai bogat om din Franta, Bernard Arnault, a dat in judecata cotidianul Liberation, pentru insulte publice, dupa un titlu socant la adresa sa. Cara-te, bogatas tampit! este titlul contorversat care.

Caru' cu vedete: Printul Harry vrea sa renunte la titlu; Gheorghe Leonida, tatal gimnastei prostituate: Sigur a fost ceva la mijloc. Ori a fost racolata, ori altceva; Cel mai ciudat fetis al unei vedete! N-o sa-ti vina sa crezi ce facea Kanye West inainte

SOCANT! MILEY CYRUS, in CEL MAI JENANT MOMENT DIN CARIERA EI. De ce RISCA INCHISOAREA. Miley Cyrus este acum suspectata de politisti intr-un caz de agresiune, legat de o bataie care a avut loc. Gigi Becali o place pe Gina Pistol, dar nu pentru Radut. O voia pentru nepotul Lucian! In 2010, patronul Stelei era fermecat de frumoasa blonda si spunea pe atunci ca Gina este persoana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )