Libnet.ro
UNICEF

18:31

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Hotnews Hotnews,
 Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in al patrulea trimestru al anului 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent si cu 0,8% comparativ cu al treilea trimestru al aceluiasi an, potrivit datelor Eurostat, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Cum se folosesc Djokovic si Federer de tehnologie din Romania pentru a-si spiona adversarii

Jucatorii de tenis Novak Djokovic si Roger Federer se pregatesc temeinic inainte de meciuri. Dar, pe langa antrenamente, se folosesc si de noile tehnologii pentru a performa pe terenul de tenis. Sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer folosesc un sistem automat de analiza statistica realizat de compania indiana Infosys. Recent, firma si-a deschis un [] .

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Spitalul din Romania in care pacientii trebuie sa vina de acasa cu mancare si hartie igienica

Ca sistemul medical din Romania e deficitar nu mai e o noutate de multa vreme. Dar exista unitati in care pacientilor nu li se asigura nici macar strictul necesar. Pacientii care se interneaza la Centrul de Transplant Medular din Targu-Mures primesc, din partea unitatii, o lista cu ce trebuie sa aduca de acasa. Practic, unitatea [] .

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Caru' cu vedete: Topul barbatilor celebri din Romania care au devenit tatici la varste de bunici; Primele poze cu Laura Andresan insarcinata; Oana Mares revine in televiziune dupa o pauza de 4 ani.

Cum le-au transformat operatiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner. Cand ne gandim la interventii estetice nu putem sa nu mentionam familia. Ce vedete si personalitati au participat la Gala Femeia Anului 2018. De 21 de ani, revista Avantaje organizeaza Gala Femeia Anului, in cadrul careia.

CAMPANIA URGENTA ESTE PENTRU URGENTE Peste jumatate din apelurile la 112 in 2018 nu au fost de competenta serviciului

Campania Urgenta este pentru Urgente, care isi propune sa contribuie la educarea populatiei din Romania cu privire la utilizarea rationala si responsabila a serviciilor medicale de urgenta, a fost lansata duminica printr-o conferinta de presa la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania, valoarea acestuia ajungand la 1 miliard de euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului va avea o limita de 200 milioane euro si va avea loc in.

Eroul Zilei. Performanta uriasa pentru sase elevi din Romania la NASA

Sase liceeni de la Colegiul National Sfantul Sava, au castigat un concurs NASA la care au participat peste 3. 000 de echipe din toata lumea. Adolescentii au proiectat o navaplasata in spatiu,.

Un nou brand de lux pe piata romaneasca de fashion: Falconeri deschide primul magazin din Romania

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

TRAGEDIE IMENSA in lumea MONDENA din Romania! CELEBRA CANTAREATA a fost implicata intr-un GRAV ACCIDENT! Imagini greu de privit

Tragedie in showbiz! Celebra cantareata Alessia a povestit prin ce momente de cosmar a trait in urma cu ceva timp cand a fost implicata intr-un accident rutier. Artista a povestit ca s-a simtit rau din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )