Libnet.ro
UNICEF

05:45

Preturile terenurilor agricole au explodat. Care sunt zonele unde se cumpara cel mai mult

Antena3 Antena3,
Preturile terenurilor agricole au explodat. Care sunt zonele unde se cumpara cel mai mult

Subventiile acordate celor care au afaceri in agricultura au facut ca multi dintre fermieri sa prospere, iar unii chiar si-au extins suprafetele pe care le lucreaza. in aceste conditii un hectar se vi. continuă pe Antena3

Coduri portocaliu si galben de furtuni. Care sunt zonele vizate

Vremea frumoasa si sorele din ultimele zile din tara vor fi intrerupte de un cod galben de furtuna. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi, descarcari electrice, grindina si.

Codul galben de canicula va fi extins in urmatoarele zile. Care sunt zonele afectate

Codul galben de canicula va fi extins in cursul zilei de joi pentru judete din sudul Moldovei si Muntenia, urmand sa fie valabil in zilele de sambata si duminica, a declarat joi, Elena.

CNAIR a redus restrictiile de circulatie instituite in zonele unde se efectueaza lucrari

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a decis sa reduca restrictiile de circulatie instituite in zonele unde se executa lucrari, avand in vedere ca urmeaza o perioada de intensificare a traficului rutier, in special in zonele turistice, informeaza un comunicat al CNAIR, trimis Redactiei.

Tehnologii inainte de vremea lor: Care sunt cele mai celebre gadgeturi care au fost prea revolutionare

Ce au in comun Apple Newton si Google Glass? Ambele au fost tehnologii inainte de vremea lor, gadgeturi care au aparut intr-un moment in care lumea nu era deloc pregatita pentru ele. Nu exista o piata pentru asa ceva iar ele au esuat lamentabil pentru.

Cadoul numerologic al zilei. Care sunt caracteristicile celor nascuti pe 12-13 august

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, reteta pentru sarbatoritii de sambata si duminica. Cei nascuti pe 12 august sunt artisti. Sunt suflete nobile, care pot.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )