Libnet.ro
UNICEF

00:06

Prezenta la vot in Republica Moldova a depasit 50 la suta, peste cea din primul tur

România Liberă România Liberă,
Prezenta la vot in Republica Moldova a depasit 50 la suta, peste cea din primul tur

Pana duminica la ora 19, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova votasera peste 50 la suta . continuă pe România Liberă

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Astazi are loc al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al Republicii Moldova

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta la vot cu 15% mai mare fata de primul tur al alegerilor prezidentiale, la ora 15.00

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era, la ora 15:00, cu 15% mai mare decat in primul tur, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta de aproape 45%, la ora 18:00, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era duminica la ora 18:00 de aproximativ 45%, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

Republica Moldova isi alege astazi presedintele. Batalia finala intre Maia Sandu si Igor Dodon. La sectiile de vot amenajate la Bucuresti s-au format deja cozi

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova sunt in plina desfasurare. Peste 3 milioane de persoane cu drept de vot sunt asteptate la urne sa isi aleaga seful de stat pentru urmatorii 4 ani. Pentru fo.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Sectiile de vot s-au inchis in Republica Moldova

Sectiile de vot din Republica Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale s-au inchis astazi la ora 21:00, cu exceptia celor in care nu au fost inca epuizate cozile formate de alegatori.

Ce sectii de vot sunt deschise in Romania pentru finala alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Duminica aceasta are loc al doilea tur al alegerilor prezindentiale din Republica Moldova, acolo unde cursa au ramas Maia Sandu, candidatul sustinut de Bucuresti si de UE, iar de cealalta parte Igor Dodon, candidatul Pro-rus. Moldovenii din Romania vor putea vota la una dintre cele 13 sectii de votare de pe teritoriul tarii noastre.

Alegeri Republica Moldova. Ce se intampla acum dincolo de Prut si in Diaspora

Alegeri Republica Moldova. Mai bine de 3,2 milioane de moldoveni sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii. Astfel, sectiile de vot s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00. Alegeri prezidentiale Republica Moldova. in Diaspora s-au format cozi interminabile Moldovenii .

Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

UPDATE, 15 noiembrie, ora 22. 40 Peste 1,64 de milioane de cetateni au votat in turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor comunicate de catre Comisia Electorala Centrala de.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu ar fi castigat alegerile prezidentiale (exit-poll-uri)

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de compania Intellect Group in colaborare cu asociatia SPERO si ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )