Libnet.ro
UNICEF

22:31

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National

CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National, a anuntat premierul Viorica Dancila, miercuri seara, la finalul sedintei. Ionut Vulpescu va prelua.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

VIORICA DANCILA: Vom merge in Parlament atunci cand vom considera ca este momentul oportun

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca s-a stabilit ca Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, insa nu s-a decis cand se va intampla acest lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )