Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte.

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti.

Premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile .

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

Viorica Dancila: CCR nu ne obliga sa mergem in Parlament, dar mergem oricum. Nominalizarile pentru portofoliile ALDE raman aceleasi Guvernul Romaniei nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila sustine ca decizia luata de CCR miercuri nu obliga Guvernul sa se prezinte in Parlament, dar a precizat ca va merge oricum in fata legiuitorilor, in termenul prevazut de legea.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )