Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prezidentiale 2019. PSD, refuzat de Pro Romania si ALDE privind candidatul comun

Adevărul Adevărul,
Prezidentiale 2019. PSD, refuzat de Pro Romania si ALDE privind candidatul comun

Negocierile purtate de premierul Viorica Dancila cu liderii ALDE si Pro Romania, Calin Popescu-Tariceanu, respectiv Victor Ponta, nu au dat roade pentru PSD, fiecare dintre formatiuni fiind decise sa vina cu propriul candidat pentru prezidentialele din toamna, cu toate ca se vehicula ideea unui candidat comun. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Ce au discutat Ponta, Dancila si Tariceanu: Liderul Pro Romania, prima reactie dupa intalnirea cu omologii sai de la PSD si ALDE

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a luat nicio decizie in ceea ce priveste candidatul pentru Cotroceni sau o eventuala colaborare politica, in urma discutiilor cu Viorica Dancila, sefa PSD,.

Ponta: Cand sunt intrebat despre PSD, raspund cu fraza faimoasa Am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati! Ce conditie ii pune lui Tariceanu, in schimbul sustinerii la prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta ii spulbera planurile Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania spune ca nu o va sustine pe Dancila pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. Ar face, insa, o alianta cu ALDE, daca.

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei.

Dancila ar urma sa aiba astazi o discutie cu liderii ALDE si Pro Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, ar urma sa aiba, luni, o discutie cu Calin Popescu Tariceanu si V.

Basham, despre sustinerea SUA si alegerile prezidentiale 2019: Trump nu va fi dezamagit de rezultate

Presedintele Democracy Institute, Patrick Basham a vorbit despre alegerile prezidentiale din Romania.

Dancila a anuntat ca va discuta luni cu Tariceanu si Ponta: imi doresc o coalitie pentru a sustine candidatul la prezidentiale

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii Pro Romania si ALDE, respectiv Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax.

Dancila anunta discutii cu Tariceanu si Ponta pentru prezidentiabilul PSD. Cand va avea loc intalnirea

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat ca se va intalni, luni, cu liderii Pro Romania si ALDE, respectiv Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidentiale.

Victor Ponta: PSD nu va avea sustinerea PRO Romania la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a declarat ca partidul PRO Romania nu va sustine un candidat PSD la alegerile prezidentiale din toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )