Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima aparitie publica a lui Liviu Arteni, dupa moartea Israelei: Cautam droguri cand a murit Israela

Antena3 Antena3,
Prima aparitie publica a lui Liviu Arteni, dupa moartea Israelei: Cautam droguri cand a murit Israela

Liviu Arteni a avut prima aparitie publica dupa moartea Israelei. Vestea ca fosta sotie nu mai e in viata l-a trezit la realitate si l-a facut pe Liviu sa-si puna multe semne de intrebare. Se simte. continuă pe Antena3

Scene socante la apartamentul Israelei. Liviu Arteni a ajuns in fata usii si e tulburator ce a urmat

Liviu Arteni pare ca nu isi mai revine dupa pierderea Israelei Vodovoz. Barbatul trece printr-o drama greu de descris in cuvinte. Dupa ce a venit in tara, Liviu Arteni a mers la apartamentul Israelei, a sunat.

Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017, prima aparitie pe scena dupa transplantul de inima

Cantaretul portughez Salvador Sobral a urcat pentru prima oara pe scena, dupa operatia de transplant de inima, pentru a o acompania pe sora sa, Luisa, si a canta in concert Amar pelos dois, piesa.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,.

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )