Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prima bere probiotica din lume, produsa in Singapore. Reteta a fost evaluata la cateva sute de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Prima bere probiotica din lume, produsa in Singapore. Reteta a fost evaluata la cateva sute de milioane de dolari

Barbatii vor avea, de acum, un motiv in plus sa consume bere. O echipa de cercetatori din Singapore au reusit sa produca un sortiment de bere care contine si probiotice. Specialistii pretind ca berea ar putea contribui la imbunatatirea sanatatii intestinelor si a imunitatii. continuă pe Adevărul

Estonia deschide prima e-ambasada din lume

Estonia, una dintre cele mai informatizate tari din lume, se pregateste sa faca un pas inovator in asigurarea securitatii sale cibernetice, urmand sa deschida anul viitor in Luxemburg prima e-ambasada, relateaza AFP.

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Franta se mandreste cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F asteapta si romani

Francezii, care sarbatoresc vineri Ziua Nationala, se mandresc cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F s-a deschis recent la Paris si asteapta inclusiv startupuri din Romania. Intre timp, un startup romanesc care a ajuns anul acesta in Franta, la un accelerator de afaceri parizian, isi face planurile pentru o prezenta in campusul Station F.

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Doi vasluieni s-au batut intr-o carciuma cu halbele de bere! Unul din ei a ajuns la spital desfigurat

Un barbat din Vaslui a ajuns la spital desfigurat, in urma unui conflict pe care l-a avut intr-o carciuma. El a fost lovit cu o halba de bere in cap, iar agresorul care in mod ironic.

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume: Trump are mai mult nevoie de Iohannis, decat invers

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume, Barack Obama, a fost invitat luni, la Antena 3, la emisiunea Esential. Dan Shomon, fostul sef de campanie a lui Obama, a declarat, in direct.

Imagini MORTALE cu cel mai periculos drum montan din lume! (VIDEO DRONA, FOTO)

Daca imaginile muntelui Hua din China, filmate cu drona, tefacsa ametesti, inchipuie-ti cum trebuie sa fi fost pentru calugarii care o luau pe acolo in drumul lor spre iluminare.

Forest, cel de-al patrulea caz de Golden Retriever verde din lume

O iubitoare de animale din Scotia a ramas socata cand cainele familiei, un Golden Retriever in varsta de trei ani, a nascut noua pui, dintre care unul verde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )