Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima bomba de la US Open 2017: A fost eliminata a 7-a jucatoare a lumii. Halep o putea intalni in sferturi

Adevărul Adevărul,
Prima bomba de la US Open 2017: A fost eliminata a 7-a jucatoare a lumii. Halep o putea intalni in sferturi

Ultimul turneu de Mare Slem al anului a debutat cu o surpriza de proportii in care sarboaica Aleksandra Krunici 78 WTA) a dat lovitura. continuă pe Adevărul

US Open 2017: inceput modest de turneu pentru romani, Irina Begu si Marius Copil au fost eliminati

Primii doi romani care au intrat pe tabloul principal de la US Open 2017 au fost eliminati din runda inaugurala. Surpriza neplacuta, Irina Begu.

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

US Open: Johanna Konta, eliminata in primul tur. Britanica ar fi putut juca impotriva Simonei Halep in sferturi

Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, a fost invinsa, luni, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de sportiva Aleksandra Krunici din Serbia, locul 78 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Gran Slam al anului, potrivit news. ro.

US Open: Irina Begu, eliminata de Katerina Kozlova, locul 118 mondial, in primul tur

Jucatoarea de tenis Irina Begu, locul 55 WTA, a fost invinsa de sportiva ucraineana Katerina Kozlova, numprul 118 mondial, scor 6-2, 7-6 9/7), in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news. ro.

PREZENTARE US Open 2017: Grand Slam-ul marilor absente - Federer si Nadal, responsabili cu spectacolul; Simona Halep, pe lista celor opt pretendente la coroana mondiala

Stan Wawrinka, Novak Djokovic, Kei Nishikori, Milos Raonic, Serena Williams si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care nu vor participa la editia din 2017 a US Open-ului. Avem insa spectacolul garantat de lupii tineri Rafael Nadal si Roger Federer, cei care in acest an ne-au readus in prim-plan, dupa sezoane de seceta, celebrul FEDAL. In lipsa Serenei Williams, mai multe jucatoare isi doresc coroana abandonata temporar de viitoarea mamica: Karolina Pliskova, Simona Halep, Garbine Muguzura sau Elina Svitolina in total, opt jucatoare pot ajunge pe cea mai inalta pozitie modiala). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la US Open, ultima Grand Slam al anului.

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de.

VIDEO A fost eliminata taxa pentru apa de ploaie. Vor fi consecinte, avertizeaza conducerea Companiei de Apa

Locuitorii municipiilor Buzau si Ramnicu Sarat vor fi scutiti de la plata taxei pentru apa meteo, chiar de luna viitoare. Decizia a fost luata vineri, in cadrul sedintei Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Buzau 2008. Totodata, s-a aprobat reducerea facturilor persoanelor juridice pentru acest serviciu cu 30%. Urmeaza ca primariile celor doua orase sa convoace sedinte de Consiliu Local pentru apune in aplicare hotarea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )