Libnet.ro
UNICEF

11:45

Raed Arafat, declaratia zilei. De ce nu mai este obligatorie de acum inainte

Playtech Playtech,
Raed Arafat, declaratia zilei. De ce nu mai este obligatorie de acum inainte

Evolutia pandemiei de coronavirus in Romania in ultimele zile a determinat autoritatile sa anunte noi masuri si restrictii, ceea ce a nemultumit opinia publica, dar deciziile autoritatilor, cel putin pentru moment, ar fi justificabile. Secretarul de Stat vorbeste despre lipsa echipamentelor Conform unor informatii statistice, legate de evolutiile pandemiei la nivel european, Romania se afla . continuă pe Playtech

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

De ce au disparut izoletele din peisajul COVID-19? Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat pentru Europa Libera ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete.

Raed Arafat: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Aproape 1. 200 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore! Pana miercuri, 29 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 48. 235 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19).

Raed Arafat explica de ce nu se mai folosesc izoletele pentru transportul pacientilor infectati cu COVID-19: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Daca la debutul pandemiei in Romania transportul pacientilor suspecti sau infectati cu COVID-19 era obligatoriu facut cu izoleta, intre timp aceasta a disparut subtil din recuzita ambulantierilor, fara vreo.

Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, pentru a analiza situatia generata de pandemie. Totodata, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta este asteptat sa decida zonele unde terasele si cluburile se vor inchide la ora 23.

Raed Arafat, dat in judecata. Daune morale de 500.000 de euro

Carantinarea satului Gornet, motiv de scandal intre autoritatile locale si Raed Arafat. Primarul PSD ii cere daune morale de 500. 000 de euro: Nu contest masurile de preventie, contest modul lor de aplicare. Autoritatile din Gornet au atacat in justitie ordinul de carantinare si cer daune de 500. 000 de euro DSU, institutie condusa de Raed Arafat .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Raed Arafat a anuntat, miercuri, de la Palatul Victoria, care sunt masurile adoptate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Desi initial se vorbea de impunerea unei distantari fizice pe litoralul romanesc pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeasi familie, Raed Arafat a anuntat ca Guvernul a eliminat aceste masuri din Hotararea de Guvern.

Guvernul Orban a renuntat la restrictiile suplimentare pentru plaje. Raed Arafat (DSU): Propunerea a avut logica ei, dar deja exista regulamente suficiente

Propunerile de restrictii suplimentare pentru plajele de pe litoralul romanesc au fost eliminate din forma finala a hotararii adoptate de Guvernul Orban, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate.

Video despre cum se transmite virusul in comunitate, distribuit de Raed Arafat pe Facebook

Raed Arafat, secretar de Stat in Ministerul de Interne, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip despre cum se transmite virusul in comunitate, in care se arata cum persoanele care nu respecta regulile sanitare sunt expuse in fata virusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )