Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber in Arges a venit cu dileme. O porti sau nu daca esti singur pe strada?

Adevărul Adevărul,
Prima zi in care masca e obligatorie si in aer liber in Arges a venit cu dileme. O porti sau nu daca esti singur pe strada?

De joi, este obligatorie purtarea mastii de protectie de catre toate persoanele de pe raza administrativ-teritoriala a judetului Arges, in spatii inchise si deschise, pentru grupuri mai mari de doua persoane care nu locuiesc la aceeasi adresa. Copiii cu varsta sub 5 ani sunt exceptati. Masurile decise de CJSU necesita clarificari suplimentare. continuă pe Adevărul

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

Masca de protectie devine obligatorie in aer liber la Calarasi, inclusiv in parcuri

Calarasenii sunt obligati sa poarte masca de protectie pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si in aer liber. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, convocat in sedinta extraordinara, miercuri, 29 iulie, a dispus mai multe masuri printre care recomandarea de purtare a mastii de protectie si in spatiile publice deschise din municipiu piete, targuri, oboare, parcuri si locuri aglomerate).

Anunt de ultima ora al premierului Orban: Cand si cum se va purta masca in aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunt pentru romani. Premierul PNL a marturisit ca masura de purtare a mastii in aer liber este una care va fi luata de catre Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta si se va impune doar in anumite zone.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Arges, primul judet in care masca devine obligatorie in spatiile deschise

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges a decis, marti, ca masca de protectie este obligatorie pentru toti locuitorii de peste 5 ani, in toate spatiile inchise publice si private si in aer liber, acolo unde sunt mai mult de doua persoane. Masura intra in vigoare miercuri dimineata, scrie g4media.

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Masca de protectie trebuie purtata si in aer liber, atunci cand distantarea fizica nu este posibila, atrage atentia Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Rafila: Sa renuntam la termenul nefericit de distantare sociala Masca trebuie purtata si in aer liber daca distanta fizica nu poate fi obtinuta

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine necesitatea purtarii mastii medicale si in aer liber atunci cand distantarea fizica nu este posibil, dand exemple statiile de autobuz sau pietele unde aglomeratia este mare. rafila spune ca masurile trebuie bine explicate si nu trebuie ostilizata populatia. Rafila: Cazurile de reinfectare sunt rare si nu sunt documentate foarte bine.

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )