Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prima Casa, potretul-robot al clientului: barbat, 33 de ani, casatorit si cu studii medii

Adevărul Adevărul,
Prima Casa, potretul-robot al clientului: barbat, 33 de ani, casatorit si cu studii medii

Specialistii Bancii Comerciale Romane BCR) au creionat portretul-robot al clientilor bancii implicati in programul Prima Casa. in medie, acesti clienti au 33 de ani, sunt barbati 56%), casatoriti si cu studii medii. continuă pe Adevărul

BCR: Viitorul creditarii este in moneda nationala

Specialistii Bancii Comerciale Romane BCR) au creionat portretul-robot al clientilor bancii implicati in programul Prima Casa. in medie, acesti clienti au 33 de ani, sunt barbati 56%), casatoriti si cu studii medii.

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei, suma destinata exclusiv pentru garantarea finantarii achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2.

Guvernul vrea sa suplimenteze plafonul de garantii la Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru locuinte ANL

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca de 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2 miliarde de lei.

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )