Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a invins-o pe Irina Begu. Ce spune ea despre finala de maine, de la Shenzhen

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a invins-o pe Irina Begu. Ce spune ea despre finala de maine, de la Shenzhen

Simona Halep s-a calificat fara emotii in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a trecut in doua seturi de compatrioata sa, Irina Begu. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinale la Shenzhen. Ce spune ea despre duelul cu Irina Begu

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in semifinalele turneului de la Shenzhen, unde vom avea parte de un duel romanesc.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa victoria cu Irina Begu

Simona Halepeste prima finalista de la Shenzhen, dupa victoria cu 6-1, 6-4 in fata Irinei Begu. Numarul 1 mondial se gandeste acum la adversara pe care o va intalni in ultimul.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in finala la Shenzhen: Va fi o mare provocare ultimul meci. Vreau sa-mi iau revansa, dar...

Simona Halep a declarat, dupa ce a trecut de Irina Begu si s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, ca este mandra de victoria obtinuta vineri. in ultimul act, liderul WTA.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa se impuna in doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei - Siniakova, adversara liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa castige doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. UPDATE: Katerina Siniakova Cehia, locul 47 WTA) a invins-o in semifinale pe Maria Sharapova 59 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

LIVE VIDEO ora 8.00, direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

LIVE VIDEO, in direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

Care este miza financiara a duelului dintre Simona Halep si Irina Begu, din semifinalele turneului de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu joaca azi in prima semifinala a turneului de la Shenzhen, acolo unde s evor intalni pentru a sasea oara.

Simona Halep - Irina Begu deschide ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )