Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Irina Begu deschid ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Irina Begu deschide ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

Simona Halep - Irina Begu, un duel total dezechilibrat. Care e bilantul meciurilor directe dintre cele doua romance, semifinaliste la Shenzhen

Simona Halep o va intalni pe Irina Begu in semifinalele turneului de la Shenzen, drept pentru care vom avea, cu siguranta, o jucatoare in ultimul act al competitiei.

Victorie pentru Simona Halep si Irina Begu in meciul romanesc de la Shenzen. S-au calificat in semifinale

Simona Halep si Irina Begu au trecut de dublul Mihaela Buzarnescu - Irina Bara in sferturile de finala ale turneului de la Shenzen.

WTA Shenzhen: Irina Begu si Simona Halep vor evolua joi in sferturile turneului

Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA si cap de serie numarul 4, va deschide seria sferturilor de finala ale turneului de la Shenzhen, joi, de la ora 06:00 cu sportiva Timea Babos din Ungaria, locul 56 WTA si cap de serie numarul 8. Simona Halep, locul I WTA, va intra pe terenul central nu inainte de ora 09:00, pentru partida cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, in aceeasi faza a competitiei.

WTA Shenzhen: Maria Sharapova isi doreste o finala cu Simona Halep: E genul de meci pe care il asteapta toata lumea

Dupa calificarea in semifinalele turneului de la Shenzhen, Maria Sharapova 59 WTA) a declarat ca si-ar dori sa joace impotriva numarului 1 mondial, in cazul in care va ajunge in ultimul act al competitiei. E genul de meci pe care il asteapta toata lumea, a afirmat rusoaica. De partea cealalta, Simona Halep a spus ca nu se gandeste la finala, ci la partida de vineri, cu Irina Begu.

Irina Begu s-a calificat in semifinala turneului de la Shenzhen, unde ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep

Irina Begu s-a calificat joi in semifinalele turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza Agerpres. Romanca, a patra favorita a turneului, a invins-o in sferturi pe unguroaica.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Aryna Sabalenka 6-2, 6-2/ Halep s-a calificat in semifinale - Duel cu Irina Begu

Simona Halep 1 WTA) a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a-si asigura prezenta in semifinalele turneului de la Shenzhen. Principala favorita a obtinut o victorie clara in fata bielorusei Aryna Sabalenka 73 WTA), scor 6-2, 6-2, la capatul unei partide pe care a dominat-o in totalitate. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Halep se va duela cu Irina Begu.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in semifinale la Shenzhen Open, faza in care va evolua cu Irina Begu

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Irina Begu vor fi adversare in semifinalele turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, dupa ce liderul mondial a trecut,.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in semifinale la Shenzhen. Ce spune ea despre duelul cu Irina Begu

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in semifinalele turneului de la Shenzhen, unde vom avea parte de un duel romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )