Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori

Adevărul Adevărul,
Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, candidati la alegerile prezidentiale 2014, a fost urmarita de peste 3,5 milioane de telespectatori la toate cele cinci posturi cau au difuzat-o, scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

LIVE TEXT si VIDEO. Dezbatere electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis

Candidatii pentru presedintia Romania, Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc pentru o dezbatere fata in fata, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Antena 3 va prelua dezbaterea.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

LIVE TEXT. Victor Ponta - Klaus Iohannis, a doua confruntare televizata

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD - UNPR - PC si Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru presedintia Romaniei, participa, miercuri seara, la cea de-a doua confruntare electorala televizata. Urmariti.

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului FOTO

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

2 pentru Romania, documentarul despre Victor Ponta si Klaus Iohannis, are astazi premiera la Digi24

Documentarul 2 pentru Romania, care face portretul celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, are premiera astazi, 12 noiembrie, la Digi24, incepand cu ora 20:00.

FOTO Victor Ponta si Klaus Iohannis au pizza ce le poarta numele. Clientii: Ingredientele sunt bine alese

Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt candidatii la alegerile prezidentiale care l-au inspirit pe un patron din Craiova sa le realizeze pizza care sa le poarte numele. Produsele au fost introduse in meniu de doua zile, iar clientii sustin ca ambele sunt delicioase.

VIDEO Marea dezbatere Ponta - Iohannis, la Realitatea TV cu Rares Bogdan moderator - irelevanta din punct de vedere al informatiilor noi. Teme abordate: Votul din diaspora, coruptia, imunitatea parlamentarilor, Rosia Montana, relatia Romaniei cu partener

Prima dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a avut loc marti seara, la Realitatea TV, fiind anuntata pe ultima suta de metri, dupa ce candidatul PNL a afirmat ca participa la emisiune. Emisiunea a parut improvizata, cu regulile comunicate greu de inteles. Iohannis a venit fara notite, fara hartii pregatite, in timp ce Victor Ponta a avut la indemana o documentatie consistenta. Emisiunea a fost dominata verbal de Victor Ponta, care l-a intrerupt aproape tot timpul pe Iohannis, pana la momentul in care moderatorul a amenintat cu taierea microfonului. Klaus Iohannis s-a plans la inceputul emisiunii ca nu stie care sunt regulile dezbaterii si a intrat rapid in defensiva cand l-a intrebat Lavinia Sandru cum poate afirma ca doreste sa fie presedintele tuturor romanilor daca nu a mers in Chisinau si in Cernauti pana acum. La aceasta intrebare, Iohannis a raspuns ca Cernauti si Chisinau nu fac parte din Romania. De notat ca la intrebarea pentru Victor Ponta, Lavinia Sandru i-a cerut primului ministru sa trimita un mesaj catre alegatorii din Chisinau.

Victor Ponta: Domnul Iohannis are slabiciunea functiilor

Faptul ca dupa 10 ani de dezbinare putem sa avem din nou un presedinte legitim, al romanilor, este un lucru foarte bun, a declarat primul ministru al Romaniei Victor Ponta, invitat in emisiunea Punctul de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )