Libnet.ro
UNICEF

15:45

Prima dezbatere privind legea vaccinarii, dominata de cei care au cerut sa fie eliminata obligativitatea imunizarii

Hotnews Hotnews,
 Prima dezbatere privind legea vaccinarii, dominata de cei care au cerut sa fie eliminata obligativitatea imunizarii

Prima dezbatere privind legea vaccinarii a fost dominata de departe de persoanele care au cerut continuu sa fie eliminata din proiect obligativitatea imunizarii, relateaza News. ro. Dincolo de dispute, Romania are nevoie de o lege a vaccinarii care sa garanteze parintilor care vor sa isi imunizeze copiii ca vor avea la dispozitie stocuri suficiente de vaccin, iar celor care si-au pierdut incredera in imunizare pentru ca au trait adevarate drame dupa ce le-au fost vaccinati copiii sa li se garanteze ca imunizarea este supusa in mod prealabil unor proceduri medicale de natura care sa diminueze la maximum riscul unor reactii adverse, au aratat participantii la dezbatere - parinti, medici, autoritati. continuă pe Hotnews

Turcan: PNL cere demisiile in alb ale lui Dragnea si Grindeanu - sa demonstreze ca nu sunt personaje intr-un joc ipocrit privind legea gratierii

Liberalii cer demisia in alb a premierului Sorin Grindeanu si a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru a demonstra ca nu sunt implicati in jocul privind legea gratierii, a declarat luni presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, adaugand ca atitudinea senatorului PMP Traian Basescu in Comisia juridica a Senatului a fost subiectiva si duplicitara. Ea a sustinut ca Serban Nicolae nu este de capul lui, motivand ca in acest caz Liviu Dragnea ar fi cerut demisia lui de la sefia Comisiei juridice a Senatului.

LG X Power2 este solutia pentru cei care isi doresc o baterie foarte mare

Anul acesta am avut deja parte de cateva lansari importante de telefoane de top. LG X Power2 nu intra in aceasta categorie, dar reuseste totusi sa-ti atraga atentia. Dupa LG G6, Galaxy S8 sau Huawei P10, LG tocmai a lansat oficial dispozitivul sau perfect pentru cei care nu vor neaparat o configuratie de top, dar [].

Renato Zanella: Dansul este o investitie facuta de cei care au sensibilitatea si puterea de a intelege ce presupune procesul formarii si sustinerii unei companii. Nu faci dans pentru a scoate profit!

Inceputul lunii mai a adus numele Romaniei in prim-planul activitatilor artistice in context european. Renato Zanella, care in prezent este Coordonatorul Artistic al companiei de balet a.

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Locuitorii din Slatina care isi lasa autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afisul de vanzare, trebuie sa achite o taxa zilnica Primariei, in valoare de 56,25.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie. Cei care ne-au pus sa platim astfel de sume vor trebuie sa se limiteze la ceea ce le permitem

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie a celor care au bulversat sistemul si au pus statul in situatia de a le plati sume foarte mari, ea mentionand ca plafonarea nu va afecta foarte multe persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )