Libnet.ro
UNICEF

21:00

Renato Zanella: Dansul este o investitie facuta de cei care au sensibilitatea si puterea de a intelege ce presupune procesul formarii si sustinerii unei companii. Nu faci dans pentru a scoate profit!

Antena3 Antena3,
Renato Zanella: Dansul este o investitie facuta de cei care au sensibilitatea si puterea de a intelege ce presupune procesul formarii si sustinerii unei companii. Nu faci dans pentru a scoate profit!

Inceputul lunii mai a adus numele Romaniei in prim-planul activitatilor artistice in context european. Renato Zanella, care in prezent este Coordonatorul Artistic al companiei de balet a. continuă pe Antena3

Cele mai periculoase plante pentru cei care au alergie la polen

Alergiile provocate de polenul plantelor sunt foarte raspandite, alaturi de cele provocate de praf. Din aceasta cauza, este bine de stiu ce plante trebuie sa evitati daca va cunoasteti cu probleme de sanatate. Spre exemplu, polenul musetelului poate provoca alergii respiratorii si.

Sfaturi practice pentru cei care au apartamente cu balcoane mici

La bloc, de foarte multe ori avem balcoane mici si stramte, iar pe timpul verii sau al primaverii, am vrea sa ne asezam acolo si sa savuram o cafea, linistiti. Dar ce facem atunci cand spatiul din balcon este prea mic? .

Grindeanu: Romanii vor decide prin vot in ceea ce priveste redefinirea familiei. Eu sunt printre cei care au semnat pentru

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca poporul roman va fi cel care va decide, prin vot, daca va fi modificata Constitutia in sensul definirii familiei drept o uniune dintre un barbat si o.

Taxa zilnica pentru cei care isi lasa afisul de vanzare pe masina

Locuitorii din Slatina care isi lasa autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afisul de vanzare, trebuie sa achite o taxa zilnica Primariei, in valoare de 56,25.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie. Cei care ne-au pus sa platim astfel de sume vor trebuie sa se limiteze la ceea ce le permitem

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului va opri o industrie a celor care au bulversat sistemul si au pus statul in situatia de a le plati sume foarte mari, ea mentionand ca plafonarea nu va afecta foarte multe persoane.

Secretul Primei Doamne a Frantei. Asta este adevaratul motiv pentru care a oprit timpul in loc

Povestea de iubire dintre Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei, si profesoara sa de literatura, care i-a devenit sotie, desi este mai mare cu 25 de ani, a uimit pe toata lumea. Felul cum arata Brigitte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )