Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prima echipa care isi lanseaza monopostul pentru 2018

Online Sport Online Sport,
Prima echipa care isi lanseaza monopostul pentru 2018

Echipa americana Haas si-a lansat monopostul pentru sezonul 2018 in Formula 1. Acesta incorporeaza noul sistem de protectie a capului pentru pilot, celebrul si controversatul halo. continuă pe Online Sport

Premierul Dancila isi cere scuze pentru declaratia in care a folosit termenul autist: Imi declar sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilitati, indiferent de natura acestora

Premierul Viorica Dancila isi cere scuze public, printr-un comunicat de presa, pentru declaratia facuta in cadrul unei emisiuni televizate in care foloseste termenul autist pentru a se referi la unii politicieni si precizeaza ca prin comparatia facuta nu a dorit sa aduca jigniri persoanelor cu tulburari din spectrul autismului.

Reincepe Programul Prima Casa. Care este noutatea din acest an

Fondurile alocate programului Prima Casa sunt in scadere, dar acesta va mai functiona cativa ani, fiind lansat spre deblocarea creditelor pentru achizitia de locuinte, a declarat directorul Fondului.

Scandal urias: Razvan Burleanu isi face campanie pentru alegerile de la FRF prin oferirea de deplasari in strainatate in care antrenorii se imbata praf (FOTO, VIDEO)

In lupta pentru alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), actualul sef de la Casa Fotbalului apeleaza la metode dubioase pentru a reusi sa obtina voturi intr-o lupta in ca.

Ele sunt zodiile care isi gasesc iubirea pe Facebook de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie si asta este un motiv de bucurie pentru toti cei care iubesc si sunt.

Ce nu li se spune pacientilor internati care isi cumpara medicamentele care lipsesc din spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca spitalele sunt obligate sa asigure medicatia necesara pacientilor, iar in situatia in care pacientii cumpara medicamente in perioada in care sunt.

TOP 6 aberatii din Start-Up Nation si solutiile pentru 2018

Un grup de 24 de consultanti pentru accesarea fondurilor nerambursabile a gasit o serie de deficiente practice in derularea programului Start-Up Nation 2017 si a inaintat, vineri, Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat o lista de propuneri pentru remedierea lor in editia 2018 a programului de finantare prin care firmele noi pot primi fonduri nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei fiecare.

Romania: in grupul celor 60 de tari care au ajustat beneficiile pentru actualii pensionari

Romania, alaturi de Belgia, Italia sau Japonia, se afla in grupul tarilor care, in perioada 1995 - 2.

Locul unde nu ai voie sa porti haine care imita leopardul. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

O rezervatie naturala din Marea Britanie a luat o decizie bizara cu privire la vizitatori. Acestora le este interzis sa poarte haine cu imprimeu de animal, conform cotidianului Mirror. Potrivit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )