Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima femeie aleasa presedinte in Republica Moldova, pro-europeana Maia Sandu

Hotnews Hotnews,
 Prima femeie aleasa presedinte in Republica Moldova, pro-europeana Maia Sandu

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat duminica alegerile prezidentiale din Republica Moldova, devenind prima femeie presedinte din istoria tarii. Maia Sandu 48 de ani) devine sef al statului invingandu-l pe actualul presedinte, socialistul Igor Dodon, cu un scor de peste 57%. continuă pe Hotnews

Prima veste buna din Republica Moldova in ultimii 4 ani alegerea doamnei Maia Sandu

Cea mai buna veste din Republica Moldova din ultimii ani este alegerea doamnei Maia Sandu in pozitia de presedinte. Summary.

SUA o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie presedinte a R. Moldova

Ambasada SUA la Chisinau a comunicat ca Statele Unite o felicita pe Maia Sandu pentru realizarea istorica de a fi aleasa in calitate de prima femeie Presedinte a Republicii Moldova.

Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat ca populatia tarii vrea alegeri parlamentare anticipate. Ea este noua presedinta-aleasa de peste Prut, prima femeie in.

Prima femeie-presedinte din istoria Comisiei Europene a felicitat-o in romana pe prima presedinta a Republicii Moldova. Mesajul Ursulei von der Leyen pentru Maia Sandu

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a felicitat-o in limba romana pe Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, stat pe care UE, prin vocea demnitarului de la.

EXCLUSIV Jurnalistul Vitalie Calugareanu, despre victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Cetatenii si-au exprimat foarte clar o optiune proeuropeana

Candidata opozitiei proeuropene din Republica Moldova, Maia Sandu, l-a invins in alegerile prezidentiale de duminica pe Igor Dodon, liderul socialistilor si considerat un apropiat al intereselor de la Kremlin. Ma.

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un mesaj de felicitarare pentru Maia Sandu, care a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Acesta considera ca suntem martorii unui eveniment cu.

Geopolitica si romanismul au invins in Republica Moldova: Igor Dodon ajunge in fata procurorilor. Maia Sandu e femeia care trebuie sa urce acum Golgota

Republica Moldova a revenit la normalitate. Alegerea Maiei Sandu ca Presedinte la Chisinau este un pas spre revenirea Republicii Moldova la normalitate si in matca fireasca a drumului de apropiere de Uniunea Europeana, SUA, Romania si, indeobste Occident inclusiv Ucraina lui Zelenski intra aici.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova au fost asteptati sa participe, ieri, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )