Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prima fotografie cu baiatul lui Florin Piersic Jr

ADPM ADPM,
Prima fotografie cu baiatul lui Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr a implinit 52 de ani si a marcat aceasta aniversare extrem de frumos. Pe plaja, la rasarit, alaturi de baietelul sau in varsta de 4 ani si mama acestuia. Iata-l pe Sasha, fiul actorului, tinut pana acum departe de ochii curiosilor. continuă pe ADPM

Cum arata acum fosta sotie a lui Florin Piersic. Anna Szelles implineste 78 de ani

De-a lungul timpului, Florin Piersic a gasit loc in inima sa pentru mai multe doamne remarcabile. Printre ele, s-au numarat si unele care i-au daruit mostenitori, cum ar fi actrita Anna Szeles, care va implini in curand 78 de ani. Anna Szeles, ravisanta la 78 de ani. Fosta sotie a lui Florin Piersic traieste la .

Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Florin Piersic a incantat inimile romanilor timp de mai bine de 60 de ani si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist a lipsit insa de pe scena in ultimele sase luni, dar spera sa revina in luna august, cand avea programate nu mai putin de patru spectacole. Spectacolele din luna august in .

Florin Piersic, un bunic fericit! Cum arata Sasha, nepotelul sau de patru ani, care-i seamana leit (FOTO)

La 84 de ani, actorul florin Piersic are parte de dragostea a patru nepoti, trei baieti si o fetita, copiii celor doi fii ai sai, Daniel si Florin jr. Despre cel mai mic dintre nepoti - Sasha, in varsta de pa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )