Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prima infectie cu noul coronavirus in Africa (ministerul egiptean al Sanatatii)

Hotnews Hotnews,
 Prima infectie cu noul coronavirus in Africa (ministerul egiptean al Sanatatii)

Ministerul egiptean al Sanatatii a anuntat vineri inregistrarea primului caz de infectare cu nou coronavirus pe continentul african, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Primul caz de infectie cu coronavirus, pe teritoriul Africii: Pacientul contaminat se afla in Egipt

A fost inregistrat primul caz de infectie cu noul coronavirus pe teritoriul Africii. Ministerul egiptean al Sanatatii a anuntat, vineri, ca un caz de contaminare a fost depistat pe teritoriul tarii sale,.

Ministerul Sanatatii: Romania a demarat toate actiunile necesare si masurile pentru pregatirea in caz de epidemie cu noul coronavirus

Romania a demarat toate actiunile necesare si masurile pentru pregatirea in caz de epidemie cu noul coronavirus, si a activat sistemul national pentru situatii de urgenta, anunta Ministerul Sanatatii, pr.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Epidemiolog: noul coronavirus poate contamina peste 60 la suta din populatia lumii. Ce masura propune pentru contracararea raspandirii epidemiei

Noul coronavirus poate contamina aproape doua treimi din populatia lumii daca nu este tinut sub control, avertizeaza un renumit epidemiolog din Hong Kong.

VIDEO Un vlogger provoaca panica la metroul din Moscova cu noul coronavirus si risca pana la cinci ani de inchisoare

Un vlogger din Rusia risca pana la cinci ani de inchisoare dupa ce a creat panica in metroul din Moscova prefacandu-se ca este contaminat cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS. De ce este mai mare, de fapt, numarul de infectie cu coronavirus - explicatia OMS

Cresterea considerabila a numarului de infectii cu noul coronavirus este cauzata de o modificare a metodelor de depistare si de contabilizare si nu reprezinta o agravare a epidemiei, a asigurat joi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )