Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prima poza cu O-Zone dupa 12 ani. Cat de mult s-au schimbat Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Todiras

Antena3 Antena3,
Prima poza cu O-Zone dupa 12 ani. Cat de mult s-au schimbat Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Todiras

Dan Balan, Arsenie Todiras si Radu Sirbu sunt din nou impreuna! Cei trei solisti care au facut istorie cu O-Zone s-au pozat impreuna dupa 12 ani. Formatia s-a reunit vineri la Chisinau,. continuă pe Antena3

O-Zone, trupa care a facut senzatie in Romania si in lume, se reuneste dupa 12 ani (VIDEO)

Trupa O-Zone, din Moldova, care a reusit sa cucereasca publicul roman cu hit-urile lansate, se reuneste dupa 12 ani. Membrii grupului, Dan Balan, Arsenie Todiras si Radu Sarbu, se vor.

Si-a ucis fiica de 12 ani, insa ce a facut cu cadavrul ei e absolut ingrozitor. Vecinii au inlemnit cand au vazut ce se intampla! Politistii au arestat-o imediat pe mama!

O mama a aruncat corpul fiicei ei de 12 ani de la balcon, dupa ce ar fi ucis-o, scrie Mirror. Momentul oribil a fost filmat de un vecin din blocul alaturat, care a observat agitatie in balconul femeii, din E.

Pedeapsa primita de tatal model care si-a siluit fetita de 12 ani. Sotia, in stare de soc: Am ramas fara cuvinte, spunea ca si-ar da viata pentru copii

Judecatoria Barlad a pronuntat sentinta in cazul barbatului din localitatea Zorleni care in luna decembrie anul trecut si-a violat fetita de 12 ani. Desi in fata anchetatorilor s-a jurat ca nu ar fi abuzat de fiica sa, la instanta barbatul de 38 de ani si-a recunoscut faptele.

Evaziune fiscala cu miez de nuca. Suma cu care o femeie a prejudiciat statul, in ultimii 12 ani

Doi salajeni vor da socoteala in fata instantei dupa ce au obtinut profit din afaceri cu miez de nuca si au omis sa declare veniturile organelor fiscale, scrie adevarul. ro. O femeie si un barbat din.

Evaziune fiscala cu miez de nuca. in 12 ani, o femeie a prejudiciat statul cu peste 2 milioane de lei

Doi salajeni vor da socoteala in fata instantei dupa ce au obtinut profit din afaceri cu miez de nuca si au omis sa declare veniturile organelor fiscale.

Cum a crescut afacerea cu bere artizanala Zaganu dupa patru ani de la lansare

Lansata in urma cu patru ani, afacerea cu bere artizanala Zaganu a livrat anul trecut 4. 000 de hectolitri de bere din fabrica din judetul Prahova catre cele 450 de locatii partenere. Pentru acest an, planul vizeaza noi investitii in capacitatea de.

Dupa 5 ani de casnicie, sotia a angajat o ispita sa vada daca barbatul o insala - VIDEO

Dupa 5 ani de casnicie, o sotie a angajat o ispita sa vada daca barbatul o insala. Totul a fost realizat cu ajutorul celor de la canalul de Youtube To catch a cheater. Iar rezultatu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )