Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima REACTIE a nevestei lui Cotimanis dupa ce a vazut pozele. Am avut un soc

B1 B1,
Prima REACTIE a nevestei lui Cotimanis dupa ce a vazut pozele. Am avut un soc

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimanis, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si filmulet. continuă pe B1

Prima REACTIE a sotiei lui Cotimanis dupa ce a vazut pozele: AM AVUT UN SOC! Ma ...

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimanis, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si filmulet.

Prima REACTIE a nevestei lui Cotimas dupa ce a vazut pozele. Am avut un soc

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimas, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si.

Prima REACTIE a nevestei lui Cotimas dua ce a vazut pozele. Am avut un soc

Florina Marcuta, sotia actorului Bebe Cotimas, a precizat ca a avut un soc cand a vazut fotografiile cu sotul sau si amanta lui. A fost un soc pentru mine sa vad acele fotografii si.

PRIMA REACTIE a Elenei Udrea dupa ce A PARASIT Romania! ESTE O INFORMATIE OFICIALA (VIDEO)

Elena Udrea a plecat peste hotare, mai exact in Atena. Fostul ministru a lipsit joi de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009. Judecarea apelului.

Prima reactie a lui Mihai Chirica, dupa ce a fost exclus din PSD: Doar organizatia de baza poate decide daca pot face parte din partid

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a facut declaratii dupa ce acesta ar fi fost exclus din PSD E un moment prin care a trecut si Catalin Ivan. S-a incercat si atunci o chestiune cu plata contributiei. Au.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare. intrebat la.

Prima reactie a ambasadei SUA la Bucuresti, dupa intalnirea dintre premierul Dancila si Hans Klemm

Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea de luni dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, si premierul Viorica Dancila, informeaza un raspuns al Ambasadei SUA la.

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )