Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima reactie a ASF, dupa ce a pierdut procesul cu fosta sefa NN Pensii, in scandalul nationalizarii Pilonului II

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a ASF, dupa ce a pierdut procesul cu fosta sefa NN Pensii, in scandalul nationalizarii Pilonului II

Autoritatea de Supraveghere Financiara a pierdut procesul cu fosta sefa a NN Pensii, Raluca Tintoiu, pe care a amendat-o si i-a interzis sa mai ocupe 10 ani o functie similara, potrivit unei decizii ale inaltei Curti. Iata prima reactie a institutiei, care va trebui sa plateasca si daune morale. continuă pe Adevărul

Fosta sefa NN Pensii, data afara si amendata pentru ca a avertizat ca Pilonul II ar putea fi nationalizat, a castigat definitiv procesul impotriva ASF

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, a castigat definitiv la inalta Curte procesul impotriva Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), institutie care a amendat-o si i-a retras posibilitatea de a se mai angaja pe o functie similara, dupa ce compania de pensii private si-a avertizat clientii in 2017 ca exista posibilitatea nationalizarii Pilonului II.

Fosta sefa a NN Pensii a castigat la inalta Curte procesul impotriva ASF in scandalul posibilei nationalizari a Pilonului II de pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, a castigat definitiv astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie procesul in care a cerut anularea sanctiunilor primite de la ASF in scandalul din 2017 privind posibila nationalizare a fondurilor de pensii private pilonul II de pensii), conform Hotnews.

Nicolae Botgros, prima reactie dupa ce a scapat de spital. Mesajul furibund al artistului

Nicolae Botgros a cunoscut drumul spre casa, dupa o luna in care a stat in spital, fiind confirmat cu noul coronavirus. Prima reactie a celebrului dirijor: Am urlat ca un caine saptamanile astea. Nicolae Botgros a iesit din spital. Prima reactie a dirijorului Dirijorul Nicolae Botgros 67 de ani), liderul Orchestrei Nationale de Muzica Populara .

Serghei Mizil, reactie ciudata dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Pastrama

Serghei Mizil, fiind un apropiat a lui Ion Talent, tatal lui Pepe, a vorbit despre scandalul momentului, adica divortul cantaretului de Raluca Pastrama. Reactia lui Serghei Mizil dupa despartirea dintre Pepe si Raluca Precum si alti apropiati ai familiei lui Pepe, Serghei Mizil a fost foarte uimit cand a auzit ca artistul divorteaza de sotia .

Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Coordonatorul regional PLUS Nord Est, Liviu Iolu, a reactionat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca USR se sinucide daca face alianta post-electorala cu PSD. Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Si nu e USR PLUS, a afirmat Iolu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )