Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima reactie a Biancai Andreescu dupa titlul cucerit la US Open

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Biancai Andreescu dupa titlul cucerit la US Open

Vedeti mai jos ce a declarat Bianca Andreescu la cald dupa victoria obtinuta in fata Serenei Williams in finala de la US Open, unde canadianca nascuta din parinti romani a triumfat in premiera la un Grand Slam. continuă pe Online Sport

Digisport: Presa canadiana, la picioarele Biancai Andreescu dupa calificarea in semifinalele US Open: A uimit lumea tenisului

Presa din Canada e in extaz dupa calificarea Biancai Andreescu in semifinalele US Open, dupa victoria cu 3-6, 6-2, 6-3 in fata belgiencei Elise Mertens.

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

Cristian Tudor Popescu, reactie inainte de finala US Open: E ceva romanesc pe chipul Biancai Andreescu?

Cristian Tudor Popescu a comentat in stilul caracteristic modul in care romanii se raporteaza la jucatoarele de tenis Bianca Andreescu si Simona Halep. Gazetarul ii ironizeaza pe cei care aleg sa se bucure la victoriile celor doua sportive sau sa le critice avand drept argument originile jucatoarelor. Cristian Tudor Popescu: E ceva romanesc pe chipul .

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

EXCLUSIV Primul antrenor al Biancai Andreescu da verdictul: Are mentalul mai puternic decat cel al Simonei Halep

Primul antrenor al Biancai Andreescu a vorbit despre calitatile jucatoarei care a inceput tenisul in Romania, iar acum e revelatia sezonului in circuitul WTA.

Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa performanta de la US Open. Cariera ei s-a schimbat radical

Bianca Andreescu s-a calificat in premiera in finala unui turneu de Grand Slam, chiar la debutul la US Open 2019. Pentru performanta sa, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari, dar suma se va dubla in cazul in care va castiga trofeul de la New York .

Dupa victoria de la US Open, presa din Canada se intrece in elogii la adresa Biancai Andreescu

Bianca Andreescu este vedeta momentului in cicuitul de tenis WTA. La numai 19 ani, canadianca de origine romana a castigat US Open, dupa o finala cu Serena Williams, 6-3, 7-5.

Stirile ProTV: Povestea Biancai Andreescu, fata din Vaideeni care a invins-o la doar 19 ani pe Serena

O tenismena de origine romana este marea castigatoare de la US Open, dupa ce a invins-o pe Serena Williams. Marele succes le-a bifat sub steagul Canadei, acolo unde s-a nascut sportiva, insa primele antrenamente le-a facut la Pitesti, pe cand statea la bunici.

Digisport: Detaliul care abia acum s-a aflat din cariera Biancai Andreescu, dezvaluit de primul ei antrenor. De ce a esuat sa revina in Romania

Bianca Andreescu va juca meciul carierei in marea finala de la US Open, acolo unde o asteapta cea mai buna jucatoare din istoria tenisului, Serena Williams. Romanca de origine canadiana putea avea insa alt destin.

Elise Mertens a analizat in amanunt jocul Biancai Andreescu. Ce a putut spune despre jocul sportivei de 19 ani

Eliminata in sferturile de finala de la US Open de Bianca Andreescu, Mertens a fost intrebata la conferinta de presa despre atuurlle jucatoarei cu origini romanesti care reprezinta Canada.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )