Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prima reactie de la Comisia Europeana, dupa ce Adina Florea i-a facut dosar lui Frans Timmermans

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima reactie de la Comisia Europeana, dupa ce Adina Florea i-a facut dosar lui Frans Timmermans

Comisia Europeana a reactionat cu privire la plangerea penala inregistrata la Sectia privind investigarea magistratilor de la Bucuresti pe numele lui Frans Timmermans si Vera Jourova si a tinut sa le aminteasca autoritatilor din Romania ca oficialii. continuă pe Wall-Street Ro

Prima reactie din PSD dupa atacul lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis primeste un raspuns acid din partea ministrului Finantelor. in exclusivitate la Antena 3, Eugen Teodorovici afirma ca declaratia de la Cotroceni arata ca la Presedintie nici macar nu s-a citit.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Prima reactie a Comisiei Europene dupa ordonanta de modificare a legilor justitiei. Timmermans: Nu stiam ca va fi adoptata

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, marti, la Bruxelles, ca nu a stiut ca va fi adoptata o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, de catre guvernul condus de Viorica Dancila.

Adina Florea, REACTIE NERVOASA intr-o discutie cu jurnalistii: Favorita lui Tudorel Toader pare ca nu isi mai aminteste nimic despre cazurile Tel Drum si Timmermans(VIDEO)

Adina Florea a avut o iesire nervoasa intr-o discutie cu jurnalistii. Procuroarea care a vrut sa puna mana pe dosarul lui Liviu Dragnea si i-a facut dosar penal lui Frans Timmermans pare ca nu isi mai.

Comisia Europeana, reactie dupa OUG-urile pe Justitie: Vom cere explicatii Guvernului roman

Comisia Europeana reactioneaza dupa cele doua ordonante de urgenta ale Guvernului Dancila care modifica legile Justitiei. Comisia Europeana urmareste cu multa preocupare ultimele evenimente din.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Dubai

Simona Haleps-a calificat in sferturile de finala de laDubai dupa cea invins-o in doua seturi, 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Tsurenko. Sunt foarte multumita, nu a fost deloc usor, am vrut.

Prima reactie a lui Iohannis dupa modificare legilor Justitiei:Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSd dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat o ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile Justitiei.

Prima reactie a lui Iohannis dupa modificare legilor Justitiei:Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD dupa ce Guvernul Romaniei a adoptat o ordonanta de urgenta prin care sunt modificate legile Justitiei.

Comisia Europeana reactioneaza la plngerea penala vizndu-i pe Frans Timmermans si Vera Jourova: Reamintim autoritatilor romne ca oficialii Comisiei sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Comisia Europeana reactioneaza la plangerea penala depusa pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans si a comisarului Vera Jourova si reamintesc autoritatilor romane ca oficialii Comisiei sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, iar instantele nationale nu au nicio jurisdictie in acest caz.

VIDEO Comisia Europeana reactioneaza la plngerea penala vizndu-i pe Frans Timmermans si Vera Jourova: Reamintim autoritatilor romne ca oficialii Comisiei sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE

Comisia Europeana reactioneaza la plangerea penala depusa pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans si a comisarului Vera Jourova si reamintesc autoritatilor romane ca oficialii Comisiei sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, iar instantele nationale nu au nicio jurisdictie in acest caz.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )