Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, despre cazul femeii care a murit dupa ce a cazut din ambulanta: Nu s-au respectat regulile, trebuie sa aplicam pedeapsa cea mai drastica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul femeii de la Bacau care a murit dupa ce a cazut din ambulanta cu care era.

O ambulanta care trebuia sa ajunga la un pacient a ramas blocata in noroi in judetul Vaslui / Ministrul Sanatatii: Barbatul murise cu cateva ore inainte

Pompierii din Vaslui au intervenit, sambata dimineata, cu o senilata, pentru a ajuta la preluarea unui pacient de 51 de ani, aflat in stare de inconstienta, in conditiile in care ambulanta s-a blocat in noroi. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca barbatul pentru care s-a facut apelul la 112 murise cu cateva ore inainte si ca nu se poate vorbi despre un deces survenit pentru ca au intarziat medicii, relateaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii: Trebuie sa schimbam mentalitati. Este lucrul cel mai greu de facut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu de facut, acest fapt observandu-l si dupa vizitele inopinate pe care le-a.

Ministrul Sanatatii, anunt despre alimentele interzise scolarilor si prescolarilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite, ca al.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

Ministrul Carmen Dan, reactie in scandalul PAROLA de la Targoviste: O exagerare (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, in legatura cu scandalul PAROLA, de la Targoviste, ca este o exagerare. in mod intentionat s-a vehiculat ideea ca a fost blocat intregul.

Cursa pentru functia de premier al Marii Britanii a fost declarata deschisa, dupa ce May si-a anuntat demisia / Ministrul Sanatatii Matt Hancock a intrat in competitia dominata in sondaje de Boris Johnson

Ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock a anuntat sambata ca va intra in competitie pentru a deveni viitorul lider al Partidului Conservator, al cincilea candidat pentru a o inlocui pe Theresa May ca prim-ministru. in cursa s-au mai inscris ministrul de externe, Jeremy Hunt, fostul sef al diplomatiei britanice, Boris Johnson, secretarul pentru dezvoltare internationala Rory Stewart si fostul ministru al muncii si pensiilor Esther McVey.

UDMR anunta ca nu mai sustine Guvernul. Prima reactie din PSD

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat joi, pentru stiripesurse. ro, intrebat cum comenteaza decizia UDMR de a suspenda protocolul parlamentar cu PSD din cauza incidentelor de la cimitirului din.

MAREA BRITANIE: Ministrul Sanatatii, in competitie pentru a deveni viitorul prim-ministru

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a anuntat, astazi, ca va intra in competitie pentru a deveni viitorul lider al Partidului Conservator, al cincilea candidat pentru a o inlocui pe Theresa May ca prim-ministru, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )