Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima reactie a PSD dupa infrangerea catastrofala la europarlamentare in fief social-democrat: PSD nu a stiut sa raspunda valului de ura

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a PSD dupa infrangerea catastrofala la europarlamentare in fief social-democrat: PSD nu a stiut sa raspunda valului de ura

PSD Maramures a pierdut alegerile europarlamentare atat in judet, cat si in cel mai important municipiu, Baia Mare. Chiar daca cu patru zile inainte de alegeri a facut un parteneriat cu edilul baimarean, Catalin Chereches, social-democratii au inregistrat un scor negativ istoric: locul trei atat la nivelul judetul Maramures, cat si in municipiul Baia Mare. continuă pe Adevărul

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne constuim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a USR dupa rezultatele exit-poll la europarlamentare: E elementul pe care ne construim mai departe viitorul

Dan Barna, presedintele USR, a facut declaratii dupa rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare si rezultatele de la Referendum. Oamenii au spus pana aici, mai departe nu trebuie sa mergem.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Ministrul Sanatatii, prima reactie in cazul pacientului mort din Vaslui dupa ce ambulanta s-a impotmolit in noroi: Decesul se produsese inainte

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce un pacient de 51 de ani a murit in Vaslui, in timp ce ambulanta care se indrepta spre locuinta lui s-a impotmolit in noroi. La.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Stirile ProTV: Scandal in PSD dupa alegeri. 4 candidati ar putea fi scosi de pe lista pentru Bruxelles

Este razmerita in PSD dupa scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )