Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Jandarmeriei dupa ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la scoala: Un asemenea comportament nu este tolerat

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Jandarmeriei dupa ce un elev din Giurgiu a fost lovit cu brutalitate de un jandarm, chiar la scoala: Un asemenea comportament nu este tolerat

JandarmeriaRomana a avut o prima reactie dupa ce un elev de 16 ani a fost batut de un jandarm, chiar la scoala. S-a intamplat in judetul Giurgiu, la liceul Teologic din Mihailesti. Subofiterul care. continuă pe Antena3

Nicolae Robu, prima reactie dupa ce a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului

Nicolae Robu a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca DNA ancheteaza autorizatiile de construire emise pentru vilele copiilor edilului Timisoarei. Sa lamurim ce.

Prima reactie a lui Erdogan, dupa ce nationala Turciei a fost tinuta ore in sir pe aeroportul din Islanda: Statul si natiunea vor fi... (VIDEO)

Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, a reactionat, dupa ce jucatorii din nationala de fotbal a Semilunei au fost nevoiti sa astepte trei ore pentru incheierea formalitatilor de pe aeroportul.

Un fost elev din Olt a dat in judecata scoala la care a invatat si a castigat procesul

Andrei Ionut Cocirlau, fost elev al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt, a castigat un proces intentat scolii, inspectoratului si ministerului in 2016. Cocirlau a contestat atunci mutarea sa disciplinara la o alta unitate de invatamant, potrivit realitateadeolt. net.

EXCLUSIV Csaba Asztalos, reactie ferma dupa incidentele din Malta: Ce a spus despre suspendarea terenului cu Spania

Scandarile impotriva Ungariei au fost atat de puternice, incat, in anumite momente ale meciului Malta - Romania 0-4), comentatorii Pro TV au fost obligati sa vorbeasca mai tare pentru a acoperi injuraturile.

Un elev din Olt a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul si A CASTIGAT PROCESUL. Ce reclama tanarul

Decizie fara precedent in Romania. Judecatorii au dat castig de cauza unuifost elev care a dat in judecata scoala, inspectoratul si ministerul Educatiei pe motiv ca a fost mutat disciplinar la o.

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai.

Raed Arafat, reactie privind promovarea produselor din tutun: Poate vom reusi sa mai construim un zid care sa impiedice producatorii sa ajunga la copii

Raed Arafat, fondatorul SMURD si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a scris intr-o postare pe pagina personala de Facebook despre Promovarea agresiva, sub diferite forme ascunse, a produselor din tutun, a carei tinta raman.

Sebastian Vettel a facut scandal dupa cursa din Canada. Cu greu a ajuns pe podium!

Sebastian Vettel a fost negru de suparare dupa ce comisarii de cursa i-au anulat victoria din Marele Premiu al Canadei.

Victor Ponta, avertisment sumbru: in anul asta ne-am imprumutat cel mai scump de dupa criza din 2010

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in 2019 Guvernul s-a imprumutat cel mai scump de dupa criza economica din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )