Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru. continuă pe Antena3

El e tanarul misterios care si-a lasat actele in masina lui Razvan Ciobanu

Surse din Politie au declarat faptul in masina lui Razvan Ciobanu, in momentul cercetarilor, a fost gasit buletinul unui barbat din Calarasi. Potrivit Cancan. ro respectiva carte de identitate ar.

Informatii scandaloase: Hotii l-au jefuit pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care si-a pierdut viata (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Informatii SCANDALOASE: Hotii l-au JEFUIT pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care A MURIT (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Prima reactie a familiei lui Razvan Ciobanu, dupa tragicul accident: Ne-a mintit ca merge la Valcea

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe carosabi.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti, la doar 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, in judetul Constanta. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de.

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei.

VIDEO Cat de sigura la accident este in mod normal masina in care a murit Razvan Ciobanu

Masina in care a murit Razvan Ciobanu, un Range Rover fabricat in 2014, este, in mod normal, una extrem de sigura in caz de accident. Autoturismul care are o greutate de 2,3 tone, este din categoria off-road si obtinut cinci stele la celebrele teste independente de siguranta Euroncap.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta, se afla la volanul unui Range Rover, o masina care la testele de siguranta obtine calificative maxime. Potrivit primelor informatii, barbatul de 43 de ani era singur in autovehicul, insa in masina au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Razvan Ciobanu a murit. Cum arata un test crash cu masina pe care o conducea VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, 43 de ani, care a murit luni intr-un accident de masina petrecut in judetul Constanta, era la bordul unui Range Rover. Un adevarat tanc, care la testele de siguranta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )