Libnet.ro
UNICEF

05:15

Primele imagini cu fiica Elenei Udrea, dupa venirea in Romania: Adrian Alexandrov a prezentat-o pe micuta la fel ca familia regala(FOTO)

B1 B1,
Primele imagini cu fiica Elenei Udrea, dupa venirea in Romania: Adrian Alexandrov a prezentat-o pe micuta la fel ca familia regala(FOTO)

Elena Udrea si fiica sa s-au intors in Romania. Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a fost filmat luni in timp ce isi plimba fiica pe terasa casei sale din Corbeanca. Logodnicul Elenei Udrea a. continuă pe B1

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Elena Udrea confirma ca s-a intors in Romania: Cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe. Primele imagini din tara cu fostul ministru (FOTO, VIDEO)

UPDATE:La scurt timp dupa ce Elena Udrea a confirmat ca s-a intors in Romania, au aparut si primele imagini cu aceasta si fiica sa la resedinta din Corbeanca. Primele imagini cu Elena Udrea de la.

Rasturnare de situatie in cazul Elenei Udrea. Adrian Alexadrov: E in tara. Se odihneste. Surse: Udrea n-a intrat prin Otopeni

Viitorul sot al Elenei Udrea a facut primele declaratii cu privire la venirea Elenei Udrea in Romania. Adrian Alexandrov sustine ca fostul ministru al Turismului se afla in tara si se odihneste. Este.

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am.

Avocatul Elenei Udrea, declaratii incredibile: Confirm, e in tara. Va vorbi dupa o zi sau doua

Avocatul Elenei Udrea a confirmat pentru Antena 3 ca Elena Udrea se afla in Romania. Veronel Radulescu sustine ca fostul ministru al Turismului va da declaratii probail dupa o zi sau doua. Pot sa.

Logodnicul Elenei Udrea: Este in tara, se odihneste. A avut un drum lung

Logodnicul Elenei Udrea a declarat ca fosta ministra a Turismului se afla in tara si se odihneste, scrie Antena 3.

Fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost botezat: Primele imagini cu bebelusul regal

Fanii Casei Regale din Marea Britanie au putut, sambata, in sfarsit, sa faca cunostinta cu Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle, cuplul regal publicand pe instagram primele imagini in care bebelusul regal poate fi vazut cu-adevarat. Fotografiile au fost publicate dupa ceremonia botezului.

Primele imagini cu noul Sandero

Au aparut primele imagini cu noul Sandero, comercializat in afara Europei sub brand-ul Renault. Masina nu seamana deloc cu ceea cevedem la ora actuala, pe soselele Europei.

Fiul Printului Harry a fost botezat: primele imagini de la eveniment

Primul copil al Ducesei Meghan 37 de ani) si al Printului Harry 34 de ani), Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat sambata, 6 iulie. Ducii de Sussex au postat primele imagini de la eveniment.

Toate detaliile despre venirea Elenei Udrea in Romania. Cum a ajuns fostul ministru al Turismului in tara. Adrian Alexandrov a spus totul

Noi informatii cu privire la modul in care a ajuns Elena Udrea in tara au fost dezvaluite in exclusivitate de Adrian Alexandrov. Viitorul sot al fostului ministru al Turismului sustine ca au trecut granita pe.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )