Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prima reactie a lui George Scripcaru dupa ce a pierdut Primaria Brasov dupa 16 ani

B1 B1,
Prima reactie a lui George Scripcaru dupa ce a pierdut Primaria Brasov dupa 16 ani

George Scripcarua fost primarul municipiului inca din 2004, iar anul acesta a candidat pentru al cincilea mandat. La alegerile locale din 27 septembrie,Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primaria. continuă pe B1

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei

Vom astepta numaratoarea voturilor, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

S-a aflat ce decizie a luat Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. A inceput sa planga in fata tuturor

Desi era increzatoare ca va castiga si acest mandat, Gabriela Firea a pierdut lupta pentru postul de primar general al Capitalei in fata lui Nicusor Dan. Aceasta a luat o decizie incredibila in urma alegerilor locale! Decizia luata de Gabriela Firea dupa ce a pierdut postul de primar Daca in urma alegerilor locale din 2016, .

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Propunerea facuta de PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii propune o noua functie Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a pierdut fotoliul de primar general odata cu alegerile locale ce s-au desfasurat, ieri, in Romania. Liderul social-democratilor a declarat, de asemenea, ca nu a vorbit cu fostul edil dupa aflarea rezultatelor, dar o va face in curand. Mai multe detalii, .

EXCLUSIV Prima reactie a fiului lui Brigitte Sfat dupa ce mama lui a fost batuta crunt de Pastrama: Si-a meritat-o

Robert este intr-un scandal continuu cu mama lui si considera ca Brigitte merita tot ceea ce i se intampla. in plus, fiul femeii ii ia apararea lui Florin Pastrama dupa ce au fost publicate imaginile in care acesta o bate pe mama sa, intr-o parcare a unui supermarket. Brigitte, batuta in plina strada de sotul .

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Alegeri locale Brasov 2020. Allen Coliban a castigat Primaria Brasov si l-a invis pe contracandidatul George Scripcaru

Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primaria Brasov se situeaza pe primul lor in lupta cu George Scripcaru, candidatul PNL. Coliban a obtinut 41,16% din voturile exprimate in 82,4 % sectii de votare, fiind la o .

Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Voicu Paul, primarul interimar in exercitiu, a avut prima reactie de la pierderea alegerilor pentru functia de primar al Municipiului Alba Iulia, sub forma unei postari pe Facebook.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )