Libnet.ro
UNICEF

19:15

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

B1 B1,
PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre. continuă pe B1

Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

Dupace ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis astazi sa-i ceara lui Klaus Iohannis revocarea sefei DNA, seful statului a reactionat aproape imediat si a anuntat ca nu este de acord cu ceea ce a.

Reactii EXPLOZIVE dupa decizia lui TOADER: E o seara TRISTA! A ales sa fie de partea INFRACTORILOR

Reactie exploziva a PNL dupaanuntul facut de Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind declansarea procedurilor de revocare a Laurei Kodruta Kovesi. Purtatorul de cuvant al partidului a.

Codrin Sefanescu, in culmea fericirii dupa decizia lui Toader: Raportul ministrului, devastator nu numai pentru Kovesi, ci si pentru DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Decizia a starnit critici.

Ce urmeaza dupa decizia lui TOADER privind sefa DNA? Rolul crucial al PRESEDINTELUI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis joi seara declansarea procedurii de suspendare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in cadrul prezentarii unui Raport privind activitatea manageriala a sefului DNA.

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

PRIMA REACTIE A PROCURORULUI GENERAL: Revocarea lui Kovesi...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in acest context, Augustin Lazar, procurorul general al.

Prima intalnire dintre Toader si Iohannis dupa scandalul DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, luni, ca va fi prezent marti, la ceremonia primirii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )