Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

B1 B1,
Prima reactie din SUA dupa cererea lui Tudorel Toader: Klaus Iohannis,DESFIINTAT

Dupace ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis astazi sa-i ceara lui Klaus Iohannis revocarea sefei DNA, seful statului a reactionat aproape imediat si a anuntat ca nu este de acord cu ceea ce a. continuă pe B1

Prima reactie din PSD dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sefei DNA

Propunerea de revocare a sefei DNA trebuie sa fie doar inceputul, este de parere deputatul PSD Catalin Radulescu. Tot ce a evocat ministrul Justitiei si care noi de mult timp spunem si ati vazut si.

Prima reactie din PSD, la propunerea de revocare a sefei DNA: OOOO...BRAVO Tudorel Toader!

Prima reactia din PSD, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA Detalii AICI), vine din partea lui Liviu.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

CCR: Sintagma iN PRIMA INSTANTA din Codul de Procedura Penala, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, joi, ca sintagma in prima instanta din Codul de Procedura Penala este neconstitutionala. Curtea a constatat ca legiuitorul nu si-a indeplinit.

CCR: Sintagma in prima instanta din Codul de procedura penala este neconstitutionala

CCR a stabilit ca legiuitorul nu si-a indeplinit obligatia constitutionala de a reglementa durata maxima a masurii controlului judiciar pentru toate etapele procesuale in care aceasta se poate dispune, astfel ca a admis, cu unanimitate de voturi, ca sintagma in prima instanta din Codul procedura penala este neconstitutionala.

Codrin Stefanescu, reactie dupa cererea de revocare a lui Kovesi

Raportul prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este unul absolut devastator, nu doar pentru procurorul-sef al DNA, ci si pentru institutia pe care o patroneaza, raport care vorbeste despre.

PRIMA REACTIE A PROCURORULUI GENERAL: Revocarea lui Kovesi...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi seara ca va cere presedintelui Klaus Iohannis revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. in acest context, Augustin Lazar, procurorul general al.

Gigi Becali, prima reactie dupa condamnarea verilor sai: Bai, voi sunteti nebuni? (VIDEO)

Condamnati la inchisoare cu executare, Ioan si Victor Becali s-au predat marti seara. Gigi Becali, varul lor, sustine, insa, ca acestia nu vor sta prea mult timp dupa gratii. Magistratii Curtii.

CSM, PRIMA REACTIE la solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat prompt dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Victor Alistar, reprezentantul Societatii Civile in CSM, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4926 seconds )