Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Prima reactie a lui Liviu Pop dupa acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Care e legatura sa cu denuntatorul

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Liviu Pop dupa acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Care e legatura sa cu denuntatorul

Senatorul PSD Liviu Pop a reactionat, sambata, dupa ce fiul Sorinei Pintea a afirmat, citand denuntatorul din dosar, ca acesta ar fi impartit o posibila mita cu fostul ministru al Sanatatii. continuă pe Adevărul

Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Liviu Pop respinge orice fel de acuzatii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa in flagrantul fostului ministru al Sanatatii. intr-o declaratie pentru Antena 3, senatorul a afirmat ca nu ar fi intermediat vreo intalnire intre denuntator si fiul Sorinei Pintea si nici presupuse plati ilegale.

Senatorul Liviu Pop, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea: Voi depune plangere pentru daune morale

Liviu Pop a anuntat ca va face o plangere in civil pentru daune morale, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea.

Fiul Sorinei Pintea, discutie cu denuntatorul mamei sale: Mi-a spus ca a avut o intelegere cu Liviu Pop Reactia senatorului PSD (VIDEO)

UPDATE: Ionut Pintea, fiul fostului ministru Sorina Pintea, sustine ca a avut o intalnire cu denuntatorul mamei lui, care i-ar fi spus ca unele transe de bani au ajuns la Liviu Pop. Acuzatiile sunt.

Prima reactie a lui Ciolacu dupa nominalizarea lui Citu: Jocul abia a inceput. Vom vota impotriva

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, dupa nominalizarea lui Florin Citu in functia de premier ca mi se pare un lucru care depaseste imaginatia. Acesta s-a ferit sa spuna daca partidul sau va asigura cvorum pentru votul de investire si a subliniat ca jocul abia a inceput. intrebat la Antena 3 de ce nu a venit cu o propunere, Ciolacu a explicat ca am dorit sa fie evident cine isi doreste aceasta criza.

S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul

Iata ca zvonurile despre relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp se adeveresc. Artista a confirmat, de asemenea, ca ea si artistul s-au despartit. Ce se intampla, cu adevarat, intre cei doi. S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul in ultima perioada, Carmen de la Salciua si .

VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD - UPDATE

Fiul Sorinei Pintea, Ionut, a postat pe retelele sociale o marturie in care spune ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul de mita al mamei sale si ca acesta ar fi spus ca i-a dat mai multe transe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca acestia sa ajunga la fostul ministru al Sanatatii. Senatorul Liviu Marian Pop a negat acuzatiile ca ar fi cerut bani de la denuntator si a spus ca nu a discutat niciodata despre bani cu Sorina Pintea. Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10. 000 de euro si 120. 000 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )