Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Ciolacu dupa nominalizarea lui Citu: Jocul abia a inceput. Vom vota impotriva

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a lui Ciolacu dupa nominalizarea lui Citu: Jocul abia a inceput. Vom vota impotriva

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, dupa nominalizarea lui Florin Citu in functia de premier ca mi se pare un lucru care depaseste imaginatia. Acesta s-a ferit sa spuna daca partidul sau va asigura cvorum pentru votul de investire si a subliniat ca jocul abia a inceput. intrebat la Antena 3 de ce nu a venit cu o propunere, Ciolacu a explicat ca am dorit sa fie evident cine isi doreste aceasta criza. continuă pe Adevărul

George Burcea, prima reactie dupa ce a fost prins drogat la volan. Ce a anuntat Politia Romana

Scandalul si situatiile controversate se tin scai de Andreea Balan si George Burcea. Daca in urma cu aproape doua saptamani totul parea perfect, acum mariajul lor pare a fi in paragina. Care a fost prima reactie a actorului dupa ce a fost prins drogat la volan? Reactia lui George Burcea dupa ce a fost prins .

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR: Demonstreaza ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca decizia Curtii Constitutionale cu privire la desemnarea pentru a doua oara a liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier demonstreaza ca democratia functioneaza inca in Romania.

Descalificarea Anei Pal de la Survivor. Prima Reactie a concurentilor: Nu ma simteam in siguranta!

Andrei de la Survivor Romania a facut si primele declaratii dupa descalificarea Anei Pal, faimoasa care l-a lovit cu capul in gura, declarandu-se fericit de eliminarea ei si sustinand ca acesta nu s-ar fi simtit in siguranta, stiind ca este in continuare in competitie. Descalificarea Anei Pal de la Survivor Andrei de la Survivor Romania .

S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul

Iata ca zvonurile despre relatia dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp se adeveresc. Artista a confirmat, de asemenea, ca ea si artistul s-au despartit. Ce se intampla, cu adevarat, intre cei doi. S-au despartit oficial! Prima reactie a cantaretei: Dumnezeu ne da pedeapsa si succesul in ultima perioada, Carmen de la Salciua si .

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

Ciolacu, dupa desemnarea lui Florin Citu: Este clar parcursul care se doreste, se forteaza alegeri

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, dupa desemnarea lui Florin Cit.

Prima reactie a lui Gheorghe Hagi, dupa ce FC Viitorul dezamageste si nu prinde play-off-ul Ligii I, pentru prima data

FC Viitorul a tras batul scurt si nu a reusit calificarea in play-off-ul Ligii I, pentru prima data in istoria echipei, subiect comentat de Gheorghe Hagi.

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )