Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, dupa tragerea la sorti: Emotiile sunt pentru martie, nu pentru grupa. Pana la urma cred ca este o grupa accesibila

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila, insa in acest moment se gandeste doar la barajul din Liga Natiunilor.

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a arestat un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca.

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a retinut un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca.

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Mirel Radoi vrea sa naturalizeze doi fotbalisti pentru nationala: Pe cine a pus ochii noul selectioner

Mirel Radoi 38 de ani) a dezvaluit ca va face tot posibilul sa naturalizeze doi atacanti din Liga I pentru a-si intari lotul.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Ce se intampla cu nationala de tineret dupa plecarea lui Mirel Radoi

Promovarea lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a lasat descoperita nationala de tineret, echipa care a incheiat anul 2019 la cinci puncte de Danemarca in preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Mirel Radoi, selectioner Romania: Dica este optiunea numarul 1 pentru postul de secund

Mirel Radoi a declarat, joi, ca, desi inca nu s-a inteles cu Nicolae Dica, acesta ramane prima optiune pentru postul de antrenor secund al echipei nationale.

Mirel Radoi, prezentat oficial drept noul selectioner al Romaniei: Am un gol in stomac

Federatia Romana de Fotbal reprezentata de presedintele Razvan Burleanu si de Mihai Stoichita) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selectioner al Romaniei, Mirel Radoi. Am un gol in stomac. Toata ziua am simtit o emotie, pentru ca e cel mai inalt rang al antrenorilor din Romania, a precizat, printre altele, noul selectioner al tricolorilor.

Nicolae Dica va fi secundul lui Mirel Radoi la nationala

Nicolae Dica 39 de ani) a anuntat, vineri, ca a acceptat propunerea lui Mirel Radoi de a deveni antrenorul secund al echipei nationale a Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )