Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Ovidiu Hategan dupa scandalul rasist de la PSG vs Basaksehir

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a lui Ovidiu Hategan dupa scandalul rasist de la PSG vs Basaksehir

Jurnalistii de la Europe1 l-au contactat pe Ovidiu Hategan, centralul partidei de pe Parc des Princes, la scurt timp dupa incidentul rasist care a dus pana la urma la intreruperea partidei dintre PSG si Basaksehir. continuă pe Hotnews

Primele reactii ale lui Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan, dupa acuzatiile de rasism

Arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ovidiu Hategan se afla in centrul unui mare scandal la nivel continental. Partida dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League a fost intrerupta, dup ce tu.

Reactia lui Ovidiu Hategan dupa incidentul de la Paris

Cel mai bine cotat arbitru roman se vede atras intr-un scandal urias cu tenta rasiala.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa ce a fost acuzat de rasism. Cum se apara

Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui scandal urias, dupa acuzele de rasism care i-au fost aduse in Champions League. Rezerva pentru Ovidiu Hategan in partida PSG Basaksehir, arbitrul din Craiova a vrut sa indice ca un oficial de pe banca turcilor ar trebui eliminat. Cel vizat era Pierre Webo, pentru identificarea caruia, Coltescu .

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Prima reactie a lui Sebastian Coltescu dupa acuzatiile de rasism: intr-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect

Arbitrul Sebastian Coltescu a provocat un adevarat scandal dupa o declaratie considerata rasista. Incidentul a avut loc in timpul meciului dintre PSG si Istanbul Basaksehir.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa incidentul de la meciul PSG-Istanbul Basaksehir: imi pare rau pentru neintelegere. Intentia mea nu a fost sa fiu rasist

Arbitrul Sebastian Coltescu are o prima reactie dupa incidentul rasist in care a fost implicat, marti seara, la meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir. intr-o postare pe contul sau de.

UEFA l-a inlocuit pe Hategan dupa incidentul de la PSG vs Basaksehir - Cine va conduce partida de la Paris

Meciul PSG vs Basaksehir s-a intrerupt in minutul 16 dupa o remarca rasista a lui Sebastian Coltescu, iar partida va fi reluata miercuri, de la ora 19:55. UEFA a luat decizia de a-l inlocui la centru pe Ovidiu Hategan.

Ce a declarat Ovidiu Hategan la intoarcerea in tara

Arbitrii romani care s-au aflat marti seara pe Parc des Princes la meciul dintre PSG si Basaksehir au revenit miercuri in tara. Daca Ovidiu Hategan a stat putin de vorba cu presa, Sebastian Coltescu a evitat sa dea ochii cu jurnalistii pe Aeroportul Henri Coanda.

Prima reactie din PSD, dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu ca premier

PSD a avut, miercuri seara, o prima reactie, dupa ce liberalii au decis ca ministrul Finantelor, Florin Citu, sa fie propunerea PNL pentru functia de prim-ministru .

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce rezultatul exit-poll-ului a dat PSD castigator al alegerilor parlamentare 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )