Libnet.ro
UNICEF

10:01

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a aprobat sesizarea, reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, nu a intarziat sa apara. CCR a constatat, miercuri, ca exista conflict intre puteri in. continuă pe Antena3

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Tudorel Toader, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei: Opozitia e de vina!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa decizia Comisiei Europene de a declansa procedura de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea Directivei UE privind prezumtia de.

Tudorel Toader, dupa decizia Curtii Constitutionale: Presedintele nu are nici o abilitare legala pentru evaluarea competentelor procurorilor de rang nalt

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris miercuri pe contul sau de Facebookca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista conflict juridic de natura constitutionala intre Presedintie si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei in aceasta seara, de la ora 21.00. Cu Mihai Gadea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este invitatul special al emisiunii Sinteza Zilei din aceasta seara de la Antena3, cu Mihai Gadea. in ziua in care Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei

Tudorel Toader a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a.

Tudorel Toader da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei Europene privind prezumtia de nevinovatie: Au blocat dezbaterile si au contestat la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca directiva privind prezumtia de nevinovatie trebuie transpusa in legislatie pana la momentul in care Comisia Europeana va sesiza Curtea Europeana de Justitie, pentru a evita sanctiuni. El da vina pe Opozitie pentru decizia Comisiei de a declansaprocedura de infrigement impotriva Romaniei pentru netranspunerea directivei, pentru ca a blocat dezbaterea si a atacat la CCR. Directiva a fost folosita de coalitia de guvernare drept pretext pentru a face ample modificari ale codurilor penale.

Tudorel Toader: Iohannis ar putea fi sanctionat electoral, dar si politic, daca nu o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca poate exista o decizie la nivel politic, daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la pr.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )