Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat CSM cu privire la o posibila afectare a independentei sistemului judiciar printr-o declaratie a ministrului. continuă pe Antena3

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi a depus plangere impotriva sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat imediat dupa ce procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere la CSM impotriva sa pentru imixtiune in activitatea procurorilor prin de.

Tudorel Toader, dupa ce Kovesi a afirmat ca procurorii verifica hotararile de Guvern din dosarul Belina: Legalitatea unei hotarari de guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti ca legalitatea unei hotarari de guvern este verificata de judecatorul specializat in contencios administrativ, nu procurorul. Precizarea sa vine.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

Prima reactie a Angelei Merkel, dupa ce partidul sau s-a plasat pe primul loc dupa alegerile parlamentare: Ne vom lua tara inapoi

Partidul cancelarului Angela Merkel a castigat, duminica, alegeril parlamentare, sefa Executivului german asigurandu-si, astfel, al patrulea mandat si ultimul, asa cum a declarat chiar ea. Merkel considera ca se afla in fata unei provocari extraordinare.

Prima reactie a Angelei Merkel, dupa ce partidul sau s-a plasat pe primul loc dupa alegerile parlamentare

Partidul cancelarului Angela Merkel a castigat, duminica, alegeril parlamentare, sefa Executivului german asigurandu-si, astfel, al patrulea mandat si ultimul, asa cum a declarat chiar ea. Merkel considera ca se afla in fata unei provocari extraordinare.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

Tudorel Toader: Legalitatea unei HG nu o verifica procurorii, ci judecatorii de contencios administrativ / Declaratia ministrului justitiei, data dupa ce DNA a acuzat adoptarea ilegala a doua HG in Dosarul Belina

Ministerl justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti dimineata ca legalitatea unei hotarari de guvern nu o verifica procurorii si judecatorii de contencios administrativ, declaratia venind in contextul anchetei DNA in dosarul Belina.

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile.

Tudorel Toader, pus la treaba in interesul PSD. Liviu Dragnea, cereri imperative pentru ministrul Justitiei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat in dizgratia PSD. Dupa ce Codrin Stefanescu l-a criticat puternic pe ministru si chiar a afirmat ca va cere revocarea acestuia in urmatorul CEx al.

Iohannis, ingrijorat profund de reforma justitiei propusa de ministrul Tudorel Toader

Klaus Iohannis s-a declarat marti ingrijorat profund de propunerile de reforma a Justitiei promovate de Tudorel Toader, exemple concrete fiind eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor sefi si trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )