Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader se supune directivelor lui Dragnea si iese public: Anunturi despre legile justitiei si parerea ministrului pe ancheta DNA privind lacul Belina (VIDEO)

Dupa ce luni, Liviu Dragnea i-a cerut public ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa rupa tacerea de aur si sa iasa public sa vorbeasca despre calendarul de aprobare a modificarilor la legile. continuă pe B1

Dragnea: Tudorel Toader trebuie sa prezinte calendarul de promovare a legilor Justitiei / Trebuie analizat daca situatia actuala poate constitui elementul unui conflict juridic de natura constitutionala intre doua puteri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu se pune problema schimbarii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care trebuie insa sa prezinte un calendar de promovare a Legilor Justitiei.

Liviu Dragnea: Tudorel Toader e un om pe care-l apreciez foarte mult. Nu se pune problema demiterii lui

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, este un om pe care-l apreciez foarte mult desi are ritmul lui - adica mai lent - iar in acest moment nu se pune problema demiterii lui.

Tudorel Toader, pus la treaba in interesul PSD. Liviu Dragnea, cereri imperative pentru ministrul Justitiei (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat in dizgratia PSD. Dupa ce Codrin Stefanescu l-a criticat puternic pe ministru si chiar a afirmat ca va cere revocarea acestuia in urmatorul CEx al.

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Are o tacere de aur. Voi propune revocarea sa (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta i-a cerut ministrului sa iasa public cu o declaratie in care sa condamnare.

Initiativa Romania cere demisia lui Tudorel Toader: Ne apropiem de stoparea definitiva a luptei impotriva coruptiei si subordonarea politica a DNA

Miscarea civica Initiativa Romania solicita demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, care a intervenit in aceasta dimineata intr-o ancheta penala a DDNA, cerand, practic, inchiderea dosarului Belina in care sunt anchetati ministri ai Guvernului Dragnea-Tudose.

Iohannis, ingrijorat profund de reforma justitiei propusa de ministrul Tudorel Toader

Klaus Iohannis s-a declarat marti ingrijorat profund de propunerile de reforma a Justitiei promovate de Tudorel Toader, exemple concrete fiind eliminarea presedintelui din procedura de numire a procurorilor sefi si trecerea Inspectiei Judiciare in subordinea ministrului Justitiei.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi a depus plangere impotriva sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat imediat dupa ce procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus plangere la CSM impotriva sa pentru imixtiune in activitatea procurorilor prin de.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Kovesi i-a facut plangere la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat CSM cu privire la o posibila afectare a independentei sistemului judiciar printr-o declaratie a ministrului.

DNA il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de imixtiune in activitatea procurorilor si sesiseaza CSM

DNA reactioneaza dur la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe tema dosarului Belina. Si il acuza de imixtiune in activitatea procurorlor. Procurorii anti-coruptie il reclama pe.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )